Här hittar du aktuella kampanjer och erbjudanden samt nya Renaultbilar vi har i lager just nu!


   Nya Renault Talisman


Nya Renault Talisman från 229.900:- 

med 3 års fri service och 8 000 kr insatt på Renaultkortet


Varför styra med två hjul när du har fyra? Provkör Renault Talisman idag,
upplev suverän smidighet och väghållning med 4Control fyrhjulsstyrning –
lätt att vänja sig vid, svår att vara utan.

Läs mer om nya Renault talisman här

Låt känslorna ta plats. - Nya Megane


Nya Renault Megane från 169.900:- 

med 3 års fri service och 8 000 kr insatt på Renaultkortet
Lycka, begär och passion kan sällan beskrivas – det måste upplevas. Och det är bara genom att provköra nya Renault Mégane som du kan uppleva hur alla tekniska finesser förvandlas till den ena starka känslan efter den andra. För vad är teknik värd om den inte får oss att känna något? Sätt ord på känslan. Välkommen in och upplev nya Renault Mégane. Låt känslorna ta plats.


Högtryck – The Renault Way!

Med vårt förmånliga sommarerbjudande kan du möta våren och sommaren i en ny Renault, där såväl tre års fri service som fem års garanti gör bilköpet extra tryggt. Dessutom får du upp till 8000 kr på Renaultkortet att förgylla tillvaron med. Kort sagt: vi har tänkt lite längre, så a du kan njuta mer av stunden.Renault Kadjar från 189.900:- 

med 3 års fri service och 8 000 kr insatt på Renaultkortet

De läckra linjerna, den tuffa kylargrillen och de breda skuldrorna skvallrar om att Renault Kadjar är redo för det mesta. En stabil och sportig kompanjon som inspirerar dig i vardagen och som bara väntar på att få ta dig ut på nya äventyr. Välkommen in på en provkörning!


Renault Clio Nu från 118 900 kr

med 3 års fri service och 5 000 kr insatt på Renaultkortet

Clio gör intryck direkt. Följsamma kurvor och en muskulös siluett ger bilen ett dynamiskt utseende. Den sportiga upplevelsen fortsätter bakom ratten. Clio är en bil som belönar på många sätt. Kompakt i trafiken, men samtidigt generös och rymlig. Genomtänkt och praktisk – fylld med utrustning som gör vardagen enklare. Renault Clio. Den är helt enkelt lätt att älska.Renault Captur Nu från 143 900 kr

med 3 års fri service och 5 000 kr insatt på Renaultkortet

Med en Captur är det svårt att sitta stilla. hela bilen lockar till äventyr – oavsett var du hittar det! Här får du attityd, funktion och körglädje i ett kompakt och smart paket. Captur är en crossover med ett ben i varje värld. Storstadsliv. Äventyrslust. I Renault Captur har du närmare till allt!Renault Mégane Sport Tourer Nu från 159 900 kr

med 3 års fri service och 8 000 kr insatt på Renaultkortet

DESIGN FÖR DITT LIV! Välkommen till ditt nya liv! I Renault Mégane hittar du smarta funktioner som underlättar vardagen. Design som fortsätter att fascinera. Effektiva motorer. Optimal ljudkomfort. Och inte minst: en riktigt rymlig kupé. Ännu mer plats får du i Mégane Sport Tourer. Kombivarianten som passar lika bra om du transportera familj, vänner eller prylar.* Erbjudandet är totalt värt från 16 000 kr till 30 000 kr och består av fri service, nybilsrabatt samt 5 – 8 000 kr på ditt Renaultkort (gäller t o m 31/8 2016. Renaultkortet utges av Volvofinans Bank AB (publ). Gäller inte RS-versioner eller Mégane GT och kan ej kombineras med privatleasing. Bilarna  på bilderna kan vara extrautrustade.

Renault privatleasing Gör det enklare att ha bil!

Vissa saker är roligare att äga än andra. Sin tid till exempel. Tid att resa. Tid att uppleva
nya saker. Tid att koppla av. Men tid är inget man får, det är något man tar.
Med Renault privatleasing slipper du ägna onödig tid åt sådant som följer med bilägande.
Med en fast månadskostnad behöver du bara fokusera på att kör.


> 0:- kontant
> 36 månader
> 1500 mil/år i körsträcka
> 15% rabatt på Renault Försäkring
> Service ingår
> Hyrbil vid service ingår
> Full tank vid leverans


Renault Zoe

Låg månadskostnad, hög körglädje med 100% el.

    


Längst räckvidd och säkrast i klassen**

Renault ZOE är snabb i reaktionerna, vilket gör den rolig att köra. Sedan är den smidig

och tyst också, vilket gör resan lugn och behaglig. Och med leasing får du en fast månadskostnad så att du slipper överraskningar. Kort sagt, Renault ZOE är ett enklare,

tryggare och roligare sätt att köra bil.


Renault privatleasing inkl. Flexicharge laddkabel
Life från 2 599 kr/mån.*               Intens från 2 899 kr/mån.*

Lägg till ett Brandt-paket. Serviceavtal inkl. fri lånebil samt vinterhjul för endast 435:-/mån.

Prislista & Broschyr >

Upptäck mer om Renault Zoe >>


*Renault privatleasing 0 kr kontant, 36 mån, garanterat restvärde. Inga uppläggnings- eller aviavgifter. Körsträcka 12 500 km/år, inkl. batterihyra. Månadskostnaden är baserat på ZOE Life R240 från 172 900 kr (ord. frånpris 212 900 kr, minus supermiljöbilpremie 40 000 kr). Supermiljöbilspremien är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av Transport­styrelsen. Erbjudandet gäller endast t.o.m 31/8 2016 **Räckvidd per februari 2015 bland volymtillverkare, enligt NED-körcykeln. ”Best in class” i supermini-kategorien och fem stjärnor i Euro NCAP krocktest 2013.Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Nya Renault Espace


Allt förändras med Nya Espace. Dynamiska former och flytande linjer ramar in en robust design. Crossover-karaktären förstärker designen och gör den här unika bilen än mer elegant.

Renault Espace 1.6 Energy dCi 130 från 319.900:-
Renault Espace 1.6 dCi 160 EDC automat från 374.900:-
inkl. tre års fri service och försäkring*

       

Läs mer här eller kontakta oss redan idag.

*Serviceavtal gäller för 1 500 mil/år, max 45 000 km eller 36 månader. Gäller t o m 30/4 2016.


Renault Twizy är svår att beskriva i ord. Den har fyra hjul och plats för två, men är inte registrerad som bil. Den är 100% eldriven, laddas i ett vanligt eluttag, har en toppfart på 80 km/h, är befriad från biltullar och tar dig dit du ska utan att du förstör frisyren. Men det är ändå ingen bil. Renault Twizy är antingen registrerad som fyrhjulig motorcykel eller som EU-moped. Du kan läsa mer på renault.se men måste komma in och provköra för att förstå vad den egentligen är.
Twizy finns att provköra i Vänersborg och Uddevalla. Välkommen in!

Bränsleförbrukning vid blandad körning: Clio 3,1-5,5 l/100 km, Captur 4,9-5,4 l/100 km. Mégane (diesel) 0,35-0,42 l/mil. CO2-utsläpp: Clio 82-127 g/km, Captur 113-125 g/km. Mégane 90-109 g/km. 5 års nybilsgaranti består av 2 års fabriksgaranti + 3 års förlängd garanti. Obegränsad körsträcka gäller de två första åren alternativt 100 000 km på 5 år, det som inträffar först. Reservation för eventuella tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

PRISLISTOR
& BROSCHYRER

RENAULT