Begagnade bilar med förlängd garanti

Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av begagnade bilar med fördelaktiga garantier. Självklart hjälper vi dig att hitta rätt finansierings- och försäkringsmöjligheter som passar för just dig.

Bilförsäljare med kund i bilhall

Kampanj på begagnade bilar!

5.000 kr direkt in på ditt CarPay-kort!

Köp begagnad bil* tillsammans med något av våra trygghetspaket så får du just nu 5.000 kr direkt in på ditt CarPay-kort.
Vi hjälper dig med en komplett bilaffär, välkommen!

*Gäller på våra Volvo- och Renaultanläggningar.

Köp en begagnad Renault Zoe och få laddbox på köpet

Köp en Renault Zoe och få en Charge Amp Halo laddbox, 11 kW med lastbalanserare på köpet (värde 8.995 kr*).
Kampanjen gäller t.om 31 oktober 2023.

* Värdet avser laddboxen i samband med Grön teknik som är en skattereduktion för privatpersoner som skall ansökas om i samband med en installation av t.ex. laddningspunkt till elbil. Ord. pris 17.995 kr, efter Grön teknik-avdraget 8.995 kr. Läs gärna mer på skatteverket.se.

Montering avser en standardinstallation med arbete av elinstallatör och uppsättning av laddbox, ta kontakt med din återförsäljare för mer information.

Zoe kampanjbilar

Billån med extra trygghet

Vill du ha ett bekymmerfritt och tryggt bilägande med 36 månaders garanti? Då rekommenderar vi den här lösningen för dig som väljer att köpa en Volvo, Renault eller Dacia. Med ett billån med extra trygghet får du 36 månaders billån. Efter tre år väljer du själv om du vill köpa loss bilen eller byta till en ny bil.

Läs mer om Billån med extra trygghet

Brandt Trygghetspaket Selekted

Köp en Volvo Selektbil och få 6 månaders kostnadsfri försäkring. Med Brandt Trygghetspaket Selekted får du dessutom 24 månaders garanti.
För att ta del av paketet behöver du bland annat finansiera bilen via Volvofinans och teckna en märkesförsäkring via Volvia.

Läs mer om Brandt Trygghetspaket Selekted

Brandt Trygghetspaket

Med Brandt Trygghetspaket får du 12 månaders garanti och 6 månaders fri försäkring på utvalda begagnade bilar. Det ingår också försäkring, finansiering, service och CarPaykort.
Ett paket som innebär ett tryggare bilköp helt enkelt. Brandts Trygghetspaket kan du köpa till Volvo, Renault eller Dacia.

Läs mer om Brandts Trygghetspaket

Hitta din nya bil idag

Alla våra bilar i lager
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.