Så här betalar du din tankning med mobilen

Nu kan du enkelt betala din tankning hos oss med CarPay. Bara starta appen, välj pump och börja tanka. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar!

Full koll och många fördelar med CarPay och Volvokort

Du som bor i närheten av vår Tankastation kan få en enklare och mer förmånlig vardag med bilen. Med CarPaykort får du alltid rabatt när du tankar på Tanka, bonus vid varje köp och många fina erbjudanden. Kortet har Visakoppling och är helt fritt från avgifter. CarPay är tjänsten som samlar allt digitalt och ger dig full koll på din bilekonomi. Dessutom kan du lösa in din bonus direkt i appen när du tankar och få ett ännu bättre pris. Ladda ner CarPay och ansök om Volvokort direkt i appen.

GoEasy – Alltid med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller motorn och bränslesystemet i fint skick. Med en ren och
välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

Skonsam biltvätt med 20% rabatt

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. Hos oss på Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön.
I våra anläggningar renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet. Betalar du med Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20 % rabatt på alla tvättprogram.
Dessutom får du bonus som du enkelt kan lösa in i appen CarPay och få ett ännu bättre pris nästa gång du tvättar bilen.

Kom igång med Volvokort och CarPay

Både kortet och appen är helt kostnadsfria. För mer information prata med oss eller gå in på carpay.se.

tanka hos brandt

Med Volvokort och Renaultkort tankar du alltid till ett lågt pris på Tanka. Rabatten är för närvarande 10 öre per liter på bensin, etanol E85 och diesel och dras automatiskt från stationens skyltade pris.

Här hittar ni våra TankastationerVisa våra Tankastationer på en större karta.

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.