Ford Försäkring

En bilförsäkring med maximal trygghet till ett bra pris!
Du som Ford kund kan få ett skräddarsytt skydd med rabatt i ett halvår med vår Prova-på.

Vill du ha ett bra pris på din bilförsäkring utan att dra ner på trygghet, kvalitet och service? Då ligger Ford Försäkring bra till. Som en del av varumärket Ford ser Ford Försäkring det som självklart att ge dig bästa tänkbara service och minsta möjliga krångel om du råkar ut för en skada. Ford Försäkring erbjuder låga självrisker, ersättning utan maxgräns och garanterar att din Ford repareras med originaldelar på auktoriserade verkstäder. 

Varför Ford Försäkring?
Bra & snabb service. Alla personer du möter är experter på Ford och skadejouren har öppet dygnet runt och hjälper dig direkt, utan papper och krångel. Precis som det ska vara.
Prisvärd försäkring. Räkna ut ditt pris här på 3 sekunder.
Trygg reparation med kvalitet. Vi använder endast auktoriserade Fordverkstäder som reparerar med originaldelar och känner varje Fordmodell in i minsta detalj.
Bra försäkringsvillkor och du får snabb ersättning om skadan skulle vara framme.
Maskinskadeförsäkring ingår för personbilar som är upp till 8 år eller max 15 000 mil, 12 000 mil för lätt lastbil.
Som kund hos Ford Försäkring  får du även upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If.

100 % fokus på Ford
Ford ger dig ett försäkringsskydd med ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga. Du får exempelvis en helt ny personbil om din Ford totalskadas när den är yngre än två år och inte gått mer än 4 000 mil. Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning.

Kontakta oss
Vi har öppet alla vardagar mellan 08.00 - 21.00, lördag 9-18 och söndag 10.00 - 18.00 (skadejouren har öppet dygnet runt).
Ring oss på 08-541 705 75.


Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.