Fira 10 år med Dacia.

Med vårt jubileumserbjudande får du just nu din Dacia Sandero med samma prislapp som för tio år sedan. Speciellt framtaget för de svenska vägarna finns också ett fint tillbehörspaket till ett riktigt bra jubileumspris – 4 990 kr vid köp av en ny Dacia!* Du sparar upp till 4 200 kr!

*Gäller vid köp av en ny Sandero, Logan MCV eller nya Duster.

Jubileumspaket

Premium-armstöd fram
Bagagerumsmatta
Smartphone-hållare
Takräcke
Takbox 480L

Dacia Sandero

Nya Dacia Sandero bjuder på flera design-nyheter. Låt blicken vandra hela vägen från den nya kromade grillen och de stora strålkastarna, vidare till baklyktorna. Ta in Dacias nya ljussignatur. Dynamisk, modern och trendsättande.
 

Nya Dacia Sandero finns även specialversionen Stepway. Ny, uttrycksfull kylargrill i krom, omritade linjer, nya strålkastare och omarbetade bakljus med Dacias nya ljussignatur. Designen är kaxigare och har tydliga SUV-drag.

från 79 900 kr

 Nya Sandero Stepway från 115 900 kr

Nya Dacia Duster

Nu är det premiär för helt nya Dacia Duster med kraftfullare design och ännu bättre komfort. Till den nya tekniken hör bland annat utförkörningshjälpen Hill Descent Control, handsfree nyckelkort och multiview-kamera. Välkommen in och upptäck nya SUVeräna Dacia Duster. Go Duster!

från SUVeräna 99 900 kr

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy är bilen som sätter familjen i första rummet – precis som du! Här får ni en familjebil med upp till sju säten, där alla har generöst utrymme. Gillar ni äventyr och att vara ute och resa har Lodgy klassens största bagageutrymme, vilket gör att både det ena och det andra kan åka med.

från 95 900 kr

Dacia Lodgy Stepway från 132 900 kr

Dacia Logan MCV Stepway

Nu har äntligen Dacia Logan MCV fått specialversionen Stepway som är en oslagbar kombi fortsättningsvis, men nu med mer karaktär och stil. Logan MCV Stepway utmärker sig med sin nya kylargrill i krom, nya strålkastare och Dacias nya ljussignatur till varselljusen (LED). Designen är kaxigare och har tydliga SUV-drag.

från 119 900 kr

DACIA LOGAN MCV

Nya Dacia Logan MCV är en rymlig kombi där både prylarna du gillar och människorna du älskar kan åka med utan att trängas. Här finns fem rejäla platser med utmärkt komfort. Åk på utflykt i helgen! Låt hela familjen få njuta av naturen – och den trivsamma kupén. Sa vi att bagageutrymmet rymmer hela 573 liter?…

från 89 900 kr

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.