Nya Ford Puma

NYA FORD PUMA
Konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. 
Den har en innovativ människocentrerad design, djärv SUV-stil utvändigt och en sofistikerad hybriddrivlina.
Ford Puma söker inte din uppmärksamhet – den kräver det i tysthet.

Kampanj från 219 900 kr.

Privatleasa från 2 795 kr/mån
För mer information kontakta våra säljare.

Teknik som gör körningen till ett nöje

Ford Puma har en mängd innovativa funktioner utformade för att förbättra din körglädje. Det är till exempel valbara körlägen och Ford Co-Pilot 360, en imponerande uppsättning tekniker som arbetar tillsammans för att hantera acceleration, bromsning och till och med styrning. Här ingår adaptiv farthållare, krockavvärjningssystem och styrhjälpsystem som alla håller ett vakande öga på vägen framför dig och varnar för potentiella faror.

Din personliga körassistent

Ford Co-Pilot 360 kombinerar en serie tekniker som samverkar för att köra din körupplevelse bekvämare och mer njutbar än någonsin. Den adaptiva farthållaren justerar till exempel automatiskt din fart baserat på fordonet framför. Systemet kan även känna igen fartskyltar och justera din farthållarehastighet efter dem. 

Ett steg framåt

En ny era av renare elhybridfordon är här och Ford Puma förkroppsligar denna nya riktning. Puma-motorerna erbjuder ett urval av nya framåtblickande, avancerade EcoBoost hybridbensinmotorer med enastående prestanda, imponerande bränsleekonomi och märkbart lägre koldioxidutsläpp än andra konventionella motorer som inte är hybridmotorer.

Vad är hybrid?

Pumas EcoBoost Hybrid-teknik har en liten elmotor med ett 48 volt batteri för att förbättra effektiviteten. EcoBoost Hybrid, en mild hybridmotor, kan inte drivas enbart på elektrisk kraft; istället ger elmotorn extra stöd till bensinmotorn vid behov, vilket både hjälper till att öka fordonets körsträcka och minska utsläppen. Det finns inget behov av att ansluta Puma till en extern kraftkälla, eftersom det separata 48 volt batteripaketet som driver elmotorn laddas upp medan du kör. Regenerativ bromsning fungerar genom att omdirigera energi från bromsarna och tillbaka till mildhybridbatteriet.
 

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.