Nya Ford Mustang

Nu har vi laddat upp med flera Nya Ford Mustang i lager, allt för att du som kund ska kunna ta med dig din bil hem så fort som möjligt! Kraftfull och dynamisk med ikonstatus. Nästa generation är här: Nya Ford Mustang. En image av prestanda, elegans och effektivitet. Nya Ford Mustang förenar djärv design och toppmodern teknik för att omdefiniera legenden.

från 394 500 kr

Nya Ford Fiesta

Och som du snart kommer upptäcka, när du upplever den smarta designen, så har den här bilen mycket mer att erbjuda än vad man först tror.
Ultramodern design och skräddarsydda detaljer så att du kan göra bilen till din egen. Stimulerande, dynamisk körning – utformad för att få dig att le.

från 133 900 kr

Ford Focus RS

Nya Focus RS med en 2,3-liters EcoBoost-motor imponerar. Med 350 hk och en topphastighet på 266 km/h sprintar den 0-100 km/h på 4,7 s. Den avancerade prestandatekniken inkluderar fyrhjulsdrift, startkontroll och valbara körlägen. Bilens design och form talar för sig själva.

från 394 300 kr

Ford Kuga

Med ny exteriör och ny teknologi tar Kuga dig dit du vill, med lika delar stil och komfort. Oavsett var nyfikenheten för dig. Våra EcoBoost bensinmotorer eller TDCi dieselmotorer matchar följsamheten med enastående bränsleeffektivitet och låga koldioxidutsläpp. Och med smart teknologi – som intelligent fyrhjulsdrift och aktiv parkeringsassistans – blir varje resa ett rent nöje.

från 329 900kr

Ford Ecosport

Ford EcoSport är helt ny typ av SUV.
Smart, därför att den är kompakt på utsidan, samtidigt som den är rymlig och välutrustad på insidan.
Smart, därför att en mängd fantastiska tekniska detaljer gör varje körupplevelse så bekväm och njutbar som möjligt.
Och smart därför att ultramoderna motorer och växellådor bidrar till en utomordentlig prestanda och bränsleekonomi.

från 169 900 kr

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Reservation för slutförsäljning, prisändringar och skrivfel.

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.