Nya Mustang Mach-e är helt elektrisk

Mustang Mach-E är en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen.
Avancerad elektrisk fyrhjulsdrift med två motorer ökar
insatserna. En elmotor på fram- och bakaxeln förbättrar prestandan och hjälper dig att hantera mer utmanande körförhållanden.
0 till 100 km/h på 5 sekunder.
Kontakta säljarna för mer information.

Från 574 900 kr

Ford Explorer

Tillverkad för lyx, utrustad för äventyr.
Helt nya Ford Explorer representerar en milstolpe i SUV-excellens. Den eleganta men ändå dominerande exteriören är skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad kapacitet. Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme. En avancerad laddhybriddrivlina, i kombination med ett intelligent fyrhjulsdriftsystem, levererar imponerande kraft vid behov, med enastående effektivitetsnivåer. Och med en mängd ytterligare funktioner och smart teknik är den helt nya Ford Explorer noggrant konstruerad för att du ska kunna möta världen med komfort och stil.
 

från 820 900 kr

Nya Ford Kuga plug-in hybrid

Vackert utformad, anmärkningsvärt effektiv, mer än kapabel.
Finns med Fords senaste laddhybridteknik för en renare, tystare och mer sofistikerad SUV-körning med en mängd smarta hjälptekniker och designfunktioner som kompletterar en aktiv livsstil.
 

från 439 000 kr

Ford Puma

Ford Puma är konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. 
Den har en innovativ människocentrerad design, djärv SUV-stil utvändigt och en sofistikerad hybriddrivlina.
Ford Puma söker inte din uppmärksamhet – den kräver det i tysthet.

från 219 900 kr

Kuga E85

Minskad påverkan – på miljö och plånbok
Att köra på etanol minskar påverkan på både miljön och privatekonomin. Klimatpåverkan halveras om man kör på det höginblandade E85 jämfört med vanlig bensin, och att tanka E85 är idag flera kronor billigare per liter än att tanka bensin. I kombination med lägre vägskatt för bilen sparar man ca 30 000 SEK på tre år genom att välja en Kuga E85.

från 269 900 kr.

Mondeo elhybrid

Det bästa av båda världar
Nya Mondeo elhybrid kombi har två kraftkällor: en konventionell bensinmotor och en batteridriven elektrisk motor. Systemet växlar automatiskt mellan motorerna, eller använder en kombination eller båda, för att ge en perfekt blandning av kraft och effektivitet. Och för att göra hela systemet ännu effektivare, upptar regenerativ bromsupptagning upp till 90% av den energi som normalt förloras genom bromsning, och återvinns sedan för att ladda högspänningsbatteriet.

Från 329 900 kr.

Nya Ford Focus Active Launch!

Den förfinade och mångsidiga nya Focus Active är praktisk, flexibel och funktionell. Ökad körhöjd och förlängda hjulbågar låter dig styra vägen. De större däcken gör bilen mer stabil, vilket ökar ditt förtroende för all typ av terräng.

från 228 800 kr.

Ord. pris 250 800 kr
Kombitillägg från 6 000 kr

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Reservation för slutförsäljning, prisändringar och skrivfel.

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.