Nya Ford Focus Active!

Den förfinade och mångsidiga nya Focus Active är praktisk, flexibel och funktionell. Ökad körhöjd och förlängda hjulbågar låter dig styra vägen. De större däcken gör bilen mer stabil, vilket ökar ditt förtroende för all typ av terräng.

Kampanjpris från 219 900

Ord. pris 248 400 kr
Kombitillägg från 6 000 kr

Ford Kuga

Med ny exteriör och ny teknologi tar Kuga dig dit du vill, med lika delar stil och komfort. Oavsett var nyfikenheten för dig. Våra EcoBoost bensinmotorer eller TDCi dieselmotorer matchar följsamheten med enastående bränsleeffektivitet och låga koldioxidutsläpp. Och med smart teknologi – som intelligent fyrhjulsdrift och aktiv parkeringsassistans – blir varje resa ett rent nöje.

Kampanjpris från 222 900kr

Begränsat antal lagerbilar.

Kampanjpris på nya Ford Fiesta Active

Praktisk och flexibel
Aktiv på flera sätt än ett. Med en känsla av äventyr och ett stort mått av upprymdhet: Fiesta Active har allt.
​Ett helt nytt koncept för Fiesta, Active Crossover är gjord för staden och byggd för terräng. SUV-inspirerad styling inkluderar takräcken, bredare hjulbågar och distinkta 17 "-aluminiumfälgar. En ökad körhöjd ger dig en mer befogad närvaro på vägen. Med Fiestas kördynamik är det en bil som är hemma på motorvägen och likväl som på landsvägar.

170 800 kr

Ord. pris 197 150 kr

Ford Fiesta Trend

Och som du snart kommer upptäcka, när du upplever den smarta designen, så har den här bilen mycket mer att erbjuda än vad man först tror.
Ultramodern design och skräddarsydda detaljer så att du kan göra bilen till din egen. Stimulerande, dynamisk körning – utformad för att få dig att le.

Kampanjpris från 153 900 kr

Ord. pris 173 450:-

Ford Focus

Med ett nytt utseende och en interiör som är mer avancerat och sofistikerat än någonsin, är detta vår mest raffinerade Focus hittills.

Ford Focus tillhör en helt ny generation av Ford-modeller utrustad med en mängd fantastiska teknologier. Till exempel kan du med hjälp av Ford SYNC 2 med röststyrning och 8-tums pekskärm intuitivt manövrera bilens navigerings-, underhållnings- och klimatsystem endast genom att använda rösten. Parkeringsassistansen är nu utökad och kan förutom att fickparkera även backa in i vanliga vinkelräta parkeringsrutor.

Med flera högteknologiska bensin- och dieselmotorer går det att välja precis den motorn som ger dig bäst balans av prestanda och bränsleekonomi. PowerShift-växellådan tillsammans med växelpaddlar ger det bästa av två världar.

Kampanjpris från 181 800 kr

Nya Ford Mustang

Nu har vi laddat upp med flera Nya Ford Mustang i lager, allt för att du som kund ska kunna ta med dig din bil hem så fort som möjligt! Kraftfull och dynamisk med ikonstatus. Nästa generation är här: Nya Ford Mustang. En image av prestanda, elegans och effektivitet. Nya Ford Mustang förenar djärv design och toppmodern teknik för att omdefiniera legenden.

från 397 000 kr

Kampanjpris på Ford Ecosport

Ford EcoSport är helt ny typ av SUV.
Smart, därför att den är kompakt på utsidan, samtidigt som den är rymlig och välutrustad på insidan.
Smart, därför att en mängd fantastiska tekniska detaljer gör varje körupplevelse så bekväm och njutbar som möjligt.
Och smart därför att ultramoderna motorer och växellådor bidrar till en utomordentlig prestanda och bränsleekonomi.

från 174 900 kr

Ord. pris 221 550 kr
Begränsat antal lagerbilar
 

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Reservation för slutförsäljning, prisändringar och skrivfel.

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.