Elbilsladdning - Monterat och klart

Vi erbjuder en enkel och rikstäckande lösning för laddstationer i hemmamiljö, monterat och klart till fast pris. Vi har flera varianter av laddstationer som passar allt från plug-in hybrider till rena elbilar.

Är du osäker vilken laddstation som passar just dig? Prata med någon av våra säljare så hjälper de dig längs vägen av alla olika varianter och installationer.

Laddbox och tillbehör beställs direkt hos oss och en tekniker kontaktar dig inom 3-5 dagar för att boka upp ett passande tillfälle för basinstallation.

Charge Amps - Halo

Halo är en smart laddbox med inkluderad molntjänst. Halo är anpassad för det nordiska klimatet med sin IP66 klassning.

Den 7.5 meter långa kabeln håller sig mjuk och smidig även i kallt klimat och är därmed lätt att hantera. Ett schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller kanske ladda din el-cykel. Den inkluderade molntjänsten ger full kontroll, historik och översikt med möjlighet till schemaläggning, timer och automatiska rapporter.

Halo finns i flera verioner från 3,7 kW till 11 kW.
 

Fast kabel: Ja
Styrka: 3,7kW eller 11kW
DC skydd: Ja
RFID läsare: Ja
Kabellängd: 7,5 meter
Lastbalansering: Nej. Går att schemastyra laddning

Pris: Kontakta oss för pris inkl. installation.

Garo - GLB

GARO laddbox med inbyggd dynamisk lastbalansering, vilket innebär att laddströmmen till fordonet reduceras då bostaden belastas med övrig förbrukning, vilket minimerar risken att huvudsäkring till bostaden löser ut.

Garo laddboxar är moduluppbyggda vilket gör att de är framtidssäkra om man vill lägga till komponenter, exempelvis en wifi-modul. Garos laddbox går att få med fast kabel typ 2 på 5 meter eller med uttag.
 

Fast kabel: Ja
Styrka: 3,7kW till 7,4kW
DC skydd: Ja
RFID läsare: Nej, kan köpas till
Kabellängd: 5 meter
Lastbalansering: Ja, dynamisk

Pris: Kontakta oss för pris inkl. installation.

Charge Amps - Aura

Aura är en smart laddbox med dubbla uttag som kan leverera 2X22 kW laddström samtidigt. Aura är tillverkad av återvunnen aluminium och levereras med inbyggda RFID läsare på vardera uttag.

Wifi för uppkoppling mot molntjänst. Aura kan även
lastbalansera befintlig ström mellan de dubbla uttagen om anläggningen inte har strömmen som krävs för 2X22 kW.
 

Fast kabel: Nej
Styrka: 2x22kW
DC skydd: Ja
RFID läsare: Ja
Lastbalansering: Ja, mellan uttagen

Pris: Kontakta oss för pris inkl. installation.

Standardinstallation av laddboxpaket

• Installation av laddbox på vägg, • Kabellängd 15 meter inkl. vit kabelkanal, • Kommunikation mellan mätare och laddbox ingår, • Körning ingår med 50 km från närmsta depå T/R, • Inkoppling av laddbox, • Drifttagning av laddbox, • Håltagning av 1 st. vägg, • Garanti på installation 2 år

Förutsättningar
• Gräv, schakt och återställning ingår ej, • Uppsäkring av el-central eller utbyggnad/flytt av el-central ingår ej, • Håltagning genom betongvägg ingår ej, • Hjälpmedel som exempelvis lift och ställning ingår ej, • Arbetet skall kunna utföras på ordinarie
arbetstid 07:00–16:00.

LADDAHEMMASTÖDET
Regeringen har beslutat att återinföra ett ekonomiskt stöd för småhusägare som installerar laddstationer i hemmamiljö. Ansökan för bidraget ska sen skickas in till Naturvårdsverket senast sex månader efter att installation av laddstation har slutförts och det gäller för laddare som installerats från och med årsskiftet 2019. Privatpersoner kan då få ekonomiskt bidrag för upp till hälften av kostnaden för själva laddpunkten och indragningen av el, dock högst 10 000 kronor per fastighet. Gå in på www.naturvardsverket.se för att hitta mer information om ladda-hemma-stöd.

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.