Mazda MX5

Nu är den efterlängtade fjärde generationen av Mazda MX-5 äntligen här. Nya Mazda MX-5 är både dynamisk och elegant med perfekta proportioner och designad enligt Mazdas designtema KODO – Soul of Motion. 

från 237 900 kr

Mazda 2

Med sin sportiga karaktär ger Mazda2 ett intryck som är mycket större än själva bilen. Mazda2 är designad utan kompromisser. Den är lätt, smidig och har enastående bränsleekonomi, säkerhet och prestanda. Det har aldrig varit så här roligt att köra bil.

från 132 900 kr

Mazda CX5

Oavsett vart du vänder blicken levererar designen i nya Mazda CX-5 en känsla av sofistikerad styrka, från den eleganta premium exteriören till den rymliga, förarcentrerade kupén, som ger en bekväm körning och levererar den perfekta körställningen. 

från 259 900 kr

Mazda CX-3

Mazdas unika, lilla crossover CX-3 är utformad och byggd för att hylla ren körglädje. Den prisbelönta SKYACTIV Technology ger sportig prestanda utan kompromisser samt dynamisk, följsam styrning, vilket gör CX-3 perfekt för både stadsgator och landsvägar. 

från 176 900 kr

Mazda 6

Den eleganta  Mazda6 kombinerar kraft, bra bränsleeffektivitet och avancerade säkerhetsfunktioner för att ge en körupplevelse utöver det vanliga. Tack vare den lyxiga interiören och senaste versionen av vårt system för mobilanslutning, MZD Connect, kan du luta dig bekvämt tillbaka.

från 270 900 kr

Helt nya Mazda3

VÄCKER KÄNSLOR IN­N­AN DU ENS SÄT­TER DIG BAKOM RAT­TEN
Under sista veckan av mars 2019 lanserar vi helt nya Mazda3 Hatchback med kraftfullt och sportigt utseende. Den är utformad för att ge dig känslan av att du tittar på ett konstverk – inte bara en bil. Sättet som ljuset rör sig över bilens linjer ger intrycket av att den rör på sig, även när den står stilla.

från 229 900 kr

Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF har en fällbar, läcker hardtop som utformats enligt den svepande designstilen KODO: 
Soul of Motion. Det här avancerade taket kan öppnas under körning (upp till 10 km/h) och tar dig från kupéns tystnad till spänningen i nercabbad körning på bara 13 sekunder.

från 261 400 kr

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.