Renault Relax Billån

Med Renault Relax Billån får du ett smidigt och bekvämt bilägande. I månadskostnaden ingår finansiering, försäkring och service.


Finansiering

I Renault Relax Billån är förstås Renault Billån det givna alternativet, det hörs ju inte minst på namnet. Givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift. Renault låneskydd ingår fritt i tre månader, för mer information klicka in på länken Låneskydd.


Försäkring

För dig som väljer Renault Relax innebär det inte enbart en förmånlig premie, utan även ett tryggt och säkert bilägande. Renault Försäkring avsätter även 300 kr per år till ett personligt självriskkonto (som mest 900 kr). Allt för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt, så du kan ägna dig åt roligare saker.


Service

Renault Relax ger dig 3 års service med fri lånebil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för dig som bilägare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service.

Service innehåller:
-Byte av motorolja/oljefilter/packning
-Säkerhetskontroller
-Slitagekontroller
-Intervalltillägg (t. ex. kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem)..
-Funktionalitetskontroller

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.