NYA Renault Captur

Renault CAPTUR skapar ett nytt sätt att se på bilen. Renault CAPTUR, Renaults första crossover med storstadskänsla, är smidig, dynamisk och elegant. Med hela Renaults kunnande i ryggen utforskar den nya vägar vad gäller design, komfort, utrustning och inte minst njutning!

Kampanjmodell

Nya Renault Captur Intense TCe 90
från 165 900 kr. inkl 3 års service. Ord. pris 185 900 kr.

Renault KADJAR

De läckra linjerna, den tuffa kylargrillen och de breda skuldrorna skvallrar om att Renault KADJAR är redo för det mesta. En stabil och sportig kompanjon som inspirerar dig i vardagen och som bara väntar på att få ta dig ut på nya äventyr.

Kampanjmodell

Renault Kadjar Limited Tce 130
från 203 900 kr. inkl 3 års service. Ord. pris 223 900 kr.

Nya Renault Koleos

Atletisk profil, robust frontparti, rymliga säten, strama linjer med framträdande krominslag, LED-ljussignatur ... Renault KOLEOS fångar allas uppmärksamhet. Välkommen att ta plats i en SUV som med självsäker design tar dig med på en trygg färd.

Kampanjmodell

Nya Renault KOLEOS Zen dCi 175 X-Tronic
från 279 900 kr inkl 3 års service. Ord. pris 294 900 kr

RENAULT PRIVATLEASING

Är du en av många bilägare som har upptäckt fördelarna med Privatleasing? Som vet att du får en ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil, till en månadskostnad utan överraskande avgifter. Det du äger är körglädjen.

Renault megane

Eleganta former, stilrena linjer och kompromisslösa val, nya Renault MEGANE har en uttrycksfull design och ett självsäkert formspråk som fångas upp i den unika ljussignaturen. Nya Renault MEGANE bjuder dig att ta plats bakom ratten, att känna adrenalinet rusa och uppleva känslan av frihet. Passion låter sig sällan beskrivas. Den måste upplevas.

Kampanjpris inkl 3 års service

Renault MEGANE Zen Tce 130
från 178 000 kr. Ord. pris från 198 900 kr.

Megane Sport Tourer

Eleganta former, stilrena linjer och kompromisslösa val, nya Renault MEGANE Sport Tourer har en uttrycksfull design och ett självsäkert formspråk som fångas upp i den unika ljussignaturen. Nya Renault MEGANE Sport Tourer bjuder dig att ta plats bakom ratten, att känna adrenalinet rusa och uppleva känslan av frihet. Passion låter sig sällan beskrivas. Den måste upplevas

Kampanjpris inkl 3 års service

Renault Megane ST Zen Tce 130
från 188 900 kr. Ord. pris 208 900 kr

Renault Clio

Renault CLIO är en väldigt charmig bil. Det är något med de sköna, mjuka formerna. Och den nya grillen. Ja, hela frampartiet har liksom blivit lite kaxigare och dessutom fått en ny ljussignatur. Ingen annan bil i småbilsklassen har en lika stor personlighet. Nya Renault CLIO sätter färg på tillvaron och gör varje dag till en intensivare upplevelse. 

Kampanjpris inkl 3 års service

Nya Renault CLIO Zen 1.2
från 125 900 kr Ord. pris från 143 900 kr.

Renault Clio Sport tourer

Renault CLIO Sport Tourer har allt som krävs för en enklare vardag. Bagagerumsvolymen är större och lastlängden likaså. Dessutom är bagagetröskeln lägre. Baksätena går att fälla till ett plant golv och passagerarstolen kan förvandlas till ett praktiskt bord. Allt har utformats för att du inte ska behöva välja mellan utrymme, ergonomi eller komfort. I nya Renault CLIO Sport Tourer får du rubbet.

Kampanjpris inkl 3 års service

Clio Sport Tourer Zen 1.2
från 132 900 kr. Ord. pris 153 900 kr.

Renault Talisman

Sportiga Renault TALISMAN blåser nytt liv i ett annars ganska stelbent segment. Bilen har en kraftfull ton, en profil i toppklass och en bestämd blick. Med sina väl avvägda linjer och rejäla utrymmen är Renault TALISMAN en dynamisk kombi som vågar lova minnesvärda upplevelser.

Kampanjpris inkl 3 års service

Renault Talisman Zen dCi 110 EDC
Från 245 900 kr. Ord. pris från 270 900 kr.

Renault Espace

Allt förändras med Renault ESPACE. Dynamiska former och flytande linjer ramar in en robust design. Crossover-karaktären förstärker designen och gör den här unika bilen än mer elegant. Renault ESPACE är känsla och design in i minsta detalj.

Kampanjpris inkl 3 års service

Renaul Espace Zen dCi 160 EDC
från 353 900 kr. Ord. pris 383 900 kr.

Nya Grand Scenic

Nya Renault GRAND SCENIC uppgraderar familjebilen till en ny nivå: Plats för 7, smarta förvarningslösningar och flexibel inredning. Med den senaste tekniken inom säkerhet och multimedia, uppfyller nya Renault GRAND SCENIC den moderna familjens alla behov – vilket också markeras av den nyskapande, generösa designen. Välkommen på en provtur och upplev hur familjebilen förnyats.

Kampanjpris inkl 3 års service

Renault Grand Scenic Zen Tce 140 EDC
från 242 900 kr ord. pris 257 900 kr.

(1) Erbjudandet består av 3 års fri service och en nybilsrabatt, totalt värde inkl 3 års service upp till 38 000 kr (värdet baserat på Renault Espace). Erbjudandet gäller t.o.m. 30/4-2018 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller företagsstöd. Serviceavtal gäller för 15 000 km/år max 45 000 km eller 36 månader, med reservation för lokala avvikelser. Renault reserverar sig för eventuella tryckfel. Bilarna i annonsen kan vara extrautrustade.

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.