Fria Vinterhjul på nya Renault lagerbilar

Just nu bjuder vi på vinterhjul när du privatleasar eller köper en ny Renault lagerbil.
 

Erbjudandet gäller t.o.m 30 nov 2017

Nya Renault Koleos

Atletisk profil, robust frontparti, rymliga säten, strama linjer med framträdande krominslag, LED-ljussignatur ... Renault KOLEOS fångar allas uppmärksamhet. Välkommen att ta plats i en SUV som med självsäker design tar dig med på en trygg färd.

Kampanjmodell

Nya Renault KOLEOS Zen dCi 175 X-Tronic
från 274 900 kr inkl 3 års service och automat. Ord. pris 289 900 kr

Nya Renault megane

Eleganta former, stilrena linjer och kompromisslösa val, nya Renault MEGANE har en uttrycksfull design och ett självsäkert formspråk som fångas upp i den unika ljussignaturen. Nya Renault MEGANE bjuder dig att ta plats bakom ratten, att känna adrenalinet rusa och uppleva känslan av frihet. Passion låter sig sällan beskrivas. Den måste upplevas.

Kampanjpris inkl 3 års service

Nya Renault MEGANE Zen Tce 130
från 176 000 kr. Ord. pris från 196 900 kr.

Nya Megane Sport Tourer

Eleganta former, stilrena linjer och kompromisslösa val, nya Renault MEGANE Sport Tourer har en uttrycksfull design och ett självsäkert formspråk som fångas upp i den unika ljussignaturen. Nya Renault MEGANE Sport Tourer bjuder dig att ta plats bakom ratten, att känna adrenalinet rusa och uppleva känslan av frihet. Passion låter sig sällan beskrivas. Den måste upplevas

Kampanjpris inkl 3 års service

Renault Megane ST Zen Tce 130
från 186 900 kr. Ord. pris 206 900 kr

Nya Renault Clio

Nya Renault CLIO är en väldigt charmig bil. Det är något med de sköna, mjuka formerna. Och den nya grillen. Ja, hela frampartiet har liksom blivit lite kaxigare och dessutom fått en ny ljussignatur. Ingen annan bil i småbilsklassen har en lika stor personlighet. Nya Renault CLIO sätter färg på tillvaron och gör varje dag till en intensivare upplevelse. 

Kampanjpris inkl 3 års service

Nya Renault CLIO Zen 1.2
från 120 900 kr Ord. pris från 143 900 kr.

Nya Renault Clio Sport tourer

Nya Renault CLIO Sport Tourer har allt som krävs för en enklare vardag. Bagagerumsvolymen är större och lastlängden likaså. Dessutom är bagagetröskeln lägre. Baksätena går att fälla till ett plant golv och passagerarstolen kan förvandlas till ett praktiskt bord. Allt har utformats för att du inte ska behöva välja mellan utrymme, ergonomi eller komfort. I nya Renault CLIO Sport Tourer får du rubbet.

Kampanjpris inkl 3 års service

Clio Sport Tourer Zen 1.2
från 127 900 kr. Ord. pris 150 900 kr.

Renault KADJAR

De läckra linjerna, den tuffa kylargrillen och de breda skuldrorna skvallrar om att Renault KADJAR är redo för det mesta. En stabil och sportig kompanjon som inspirerar dig i vardagen och som bara väntar på att få ta dig ut på nya äventyr.

Kampanjmodell

Renault Kadjar Zen Tce 130
från 199 900 kr. inkl 3 års service. Ord. pris 214 900 kr.

NYA Renault Captur

Renault CAPTUR skapar ett nytt sätt att se på bilen. Renault CAPTUR, Renaults första crossover med storstadskänsla, är smidig, dynamisk och elegant. Med hela Renaults kunnande i ryggen utforskar den nya vägar vad gäller design, komfort, utrustning och inte minst njutning!

Kampanjmodell

Nya Renault Captur Intense TCe 90
från 165 900 kr. inkl 3 års service. Ord. pris 183 900 kr.

Renault Talisman

Sportiga Renault TALISMAN blåser nytt liv i ett annars ganska stelbent segment. Bilen har en kraftfull ton, en profil i toppklass och en bestämd blick. Med sina väl avvägda linjer och rejäla utrymmen är Renault TALISMAN en dynamisk kombi som vågar lova minnesvärda upplevelser.

Kampanjpris inkl 3 års service

Renault Talisman Zen dCi 110 EDC
Från 249 900 kr. Ord. pris från 266 900 kr.

Renault Espace

Allt förändras med Renault ESPACE. Dynamiska former och flytande linjer ramar in en robust design. Crossover-karaktären förstärker designen och gör den här unika bilen än mer elegant. Renault ESPACE är känsla och design in i minsta detalj.

Kampanjpris inkl 3 års service

Renaul Espace Zen dCi 160 EDC
från 359 900 kr. Ord. pris 379 900 kr.

Nya Grand Scenic

Nya Renault GRAND SCENIC uppgraderar familjebilen till en ny nivå: Plats för 7, smarta förvarningslösningar och flexibel inredning. Med den senaste tekniken inom säkerhet och multimedia, uppfyller nya Renault GRAND SCENIC den moderna familjens alla behov – vilket också markeras av den nyskapande, generösa designen. Välkommen på en provtur och upplev hur familjebilen förnyats.

Kampanjpris inkl 3 års service

Renault Grand Scenic Zen Tce 130
från 227 900 kr ord. pris 232 900 kr.

RENAULT PRIVATLEASING

Är du en av många bilägare som har upptäckt fördelarna med Privatleasing? Som vet att du får en ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil, till en månadskostnad utan överraskande avgifter. Det du äger är körglädjen.

Intresseanmälan av