Bussar

Brandt erbjuder helhetslösningar för linje-, långfärds- och beställningstrafik. Erbjudandet omfattar både våra fordon och ett komplett produktprogram av värdeskapande tjänster för finansiering, underhåll, onlinerapportering och renovering. Med Volvo och Brandt som partner har du de bästa förutsättningarna för produktivitet – och nöjda passagerare.

Mobilitet för din stad

En effektiv kollektivtrafik är nyckeln till hållbar tillväxt i städerna och en bättre hälsa för invånarna. Volvo har fordonen och tjänsterna du behöver för att uppnå varaktiga förbättringar. Framtiden är här och nu.

Volvobuses.se
Intercity bussar

Bekvämt och avkopplande

Bussen är det säkraste transportmedlet på vägarna. Dessutom är det oerhört bekvämt. Utforska Volvos produktprogram för turistbussar som lockar passagerarna med sin komfort och säkerhet.

Volvobuses.se
turistbuss i naturen

Volvo Bussar till er tjänst

Med Volvo som partner kan du hitta nya sätt att förbättra verksamheten. Våra värdeskapande tjänster minimerar riskerna i din dagliga verksamhet. Investera i tillgänglighet och nöjda passagerare.

Volvobuses.se
person i kontorsmiljö
contact us brandt bil

Kontakta oss om du vill veta mer.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida buss – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.