Tanka

Bonus och rabatt. Förnybara drivmedel. Betalning med mobilen — våra stationer finns på 14 platser runt om i Brandtland.

Tanka med bonus och rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på vår Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med CarPaykort, Volvokort, Renaultkort eller appen Carpay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

Skaffa CarPay

Med service i tanken

Våra drivmedel 95 och diesel går alla under namnet GoEasy. Vilket betyder att de har smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick.

På vissa stationer har vi även Neste MY Förnybar Diesel (HVO100), AdBlue och möjlighet att ladda din elbil.

Hitta till Tanka

Här kan du ladda din elbil

Vi ingår i ett av norra Europas största nätverk för laddstationer. I samarbete med Vattenfall InCharge installerar Tanka nu över 300 laddplatser runt om i Sverige. Vi erbjuder dig semisnabb laddning och du kan enkelt betala med appen InCharge, till vilken du kan koppla ditt CarPaykort.

Kontakta oss eller kom förbi i bilhallen om du behöver hjälp med laddningen.

Läs mer om InCharge

100 % förnybar diesel

Hos oss kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser.

Håll utkik efter drivmedlet på pumpen och pumphandtaget.

Läs mer om HVO100

Betala enkelt med mobilen

På våra stationer kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Så funkar det

Vi bryr oss om miljön

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar. Så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.

Så arbetar Tanka

Tanka nära dig

Våra Tanka-stationer finns utspridda runt om i Brandtland. Välkommen att besöka oss!

Hitta till Tanka

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.