Försiktighetsåtgärder i samband med Covid-19

I samband med Covid-19 värnar vi på Brandt Bil i dessa tider extra mycket om våra kunder och anställda. Vi vill att ni ska känna er trygga när ni besöker oss och har därför vidtagit åtgärder för att minska smittspridning av viruset. På Brandt Bil följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar löpande vidtagna åtgärder.

Våra anläggningar kommer tillsvidare att vara öppna som vanligt. Vi uppmanar er som tänkt besöka någon av våra anläggningar och har förkylnings- eller luftvägssymtom att vänta med ert besök. Om ni inte kan besöka oss kan ni kontakta oss via telefon eller mejl. Vi hjälper er på distans tills dess att förutsättningarna ändras.

På våra anläggningar har vi uppmanat våra anställda att vidta följande åtgärder:

  • Stanna hemma om du har förkylnings- eller luftvägssymtom
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten
  • Använd handsprit om tillgång till tvål och vatten inte finns
  • Undvik att röra vid ansiktet – ögon, näsa, mun
  • Hosta och nys i armvecket

 

Vi välkomnar dig till vår anläggning men vi skakar däremot inte hand. Vi hälsar med ett hej och vi uppmanar alla som besöker oss att följa våra åtgärder ovan.

Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.