Dacia Jogger

Dacia Jogger sticker ut med sin mångsidighet och kombinerar en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar.

Jogger Essential TCe 110

Dacia jogger 2022

Jogger Essential TCe 110

Köp från 224 900 kr

Eller finansiera:

Smarta billån från: 1 990kr / mån

Privatleasing från: 3 190kr / mån

Företagsleasing från: 2 266kr / mån exkl moms

Inklusive Dacia nationellt serviceavtal

Dacia Jogger, som finns i versioner med fem eller sju normalstora säten, kombinerar komfort och kupéutrymme! Med en rad möjliga konfigurationer kan du utforma den så att den speglar din personlighet.

Läs mer om Dacia Jogger

Privatleasing med Dacia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank: inkl. 3 års service, 0 kr kontant, 36 månader, körsträcka 10.000 km/år, garanterat restvärde.
Månadskostnad baserad på rörlig ränta per mar-24. Uppläggningsavgift 695 kr och adminavgift 55 kr/mån tillkommer. 3 månaders privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18-64 år. Sedvanlig kreditprövning sker.
Alla priser är inklusive moms och avser rekommenderad månadskostnad.  Gäller kundorder t.o.m 31/3 2024.  Med reservation för ändringar och lokala avvikelser.

 

Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.