Nu finns vi på plats i Dalarna! Välkommen på invigning 28-29 januari!

Brandt fortsätter att utöka geografiskt genom att ingå i ett delägarskap på tre anläggningar i Dalarna. Genom detta växer inte Brandt bara geografiskt utan även med Hyundai som ett nytt varumärke, men framför allt tillkommer nya medansvariga. Våra nya medansvariga i Dalarna kommer att tillföra stor motivation, engagemang och erfarenhet till Brandt.

Detta vill vi fira med att bjuda in våra kunder till en invigningshelg med oslagbara erbjudanden och tävlingar.

Varmt välkommen till Mora, Falun och Hedemora. 28-29 januari Kl 10.00 – 14.00

Mora, Falun och Hedemora

Under invigningshelgen kommer vi fira med oslagbara erbjudande, tävlingar med fina priser. Dessutom kommer vi bjuda på mat, fika och en härlig stämning i sann Brandtanda. Erbjudanden gäller endast 28-29 januari i Mora, Falun och Hedemora.

Varmt välkommen till oss på Brandt!

Kom och provkör under invigningshelgen!

Vi skänker 200 kr till Barncancerfonden för varje provkörning under invigningshelgen! Gäller Mora, Falun och Hedemora.

Kontakt

Erbjudande MG EHS från 4 995 kr/ månad*

Under invigningshelgen har vi premiär för nytt bilmärke på anläggningarna i Mora och Hedemora. Välkommen MG!

Invigningserbjudande på MG EHS Plug In Hybrid. Kom in och snacka MG och ta en provtur.

Läs mer om MG EHS

Kampanjränta på utvalda begagnade bilar!*

Vi erbjuder 4.95% ränta på begagnade bilar i Mora, Falun och Hedemora under invigningshelgen.

Se bilar

Välkommen! 28 - 29 januari. Kl 10.00 - 14.00

Vi bjuder på mat och tårta under invigningshelgen. Fina erbjudande och tävlingar med fina priser. Kom förbi någon av våra anläggningar i Mora, Falun eller Hedemora och snacka bil med oss eller varför inte bara ta en bit tårta och provkör nya MG.

Hitta till oss

* Gäller endast Brandt Mora, Falun och Hedemora under invigningshelgen 28-29 januari 2023.

Välkommen att ta del av våra erbjudanden!

Mora

Vi finns på Tallvägen 3 i Mora. Befintlig Fordhandlare blir medlem i Brandt-familjen. På anläggningen i Mora har vi försäljning av nya Ford och ett brett utbud av begagnade bilar samt auktoriserad Ford-verkstad. Från och med invigningen 28-29 januari har vi även bilmärket MG. Välkommen in på provkörning!

Kontakta oss

Falun

I Falun hittar du oss på Västermalmsvägen 2. Befintlig Fordhandlare är nu medlem i Brandt-familjen. Samma anläggning och samma personal. Vi har försäljning av nya Ford och Hyundai samt ett brett utbud av begagnade bilar. Givetvis har vi även auktoriserad verkstad. Välkommen in och provkör eller sväng förbi på en kaffe och lite bilsnack.

Kontakta oss

Hedemora

I Hedemora hittar du vår anläggning på Kraftgatan 17. Befintlig Fordhandlare har nu blivit medlem i Brandt-familjen. Vi fortsätter med verksamheten som innan med försäljning av nya Ford samt ett brett utbud av begagnade bilar. Samt auktoriserad Ford-verkstad. Samma personal och anläggning. Från och med invigningen 28-29 januari har vi även bilmärket MG. Välkommen in på provkörning!

 

Kontakta oss

Brandt

Brandt är bilkoncernen som säljer Dacia, Ford, MG, Mazda, Renault, Hyundai, Volvo Cars och Volvo Trucks & Buses samt dotterbolaget Brandt Båt som säljer elbåtar av märket X- Shore. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 32 anläggningar på 22 orter med en omsättning på ca 3,5 miljarder samt ca 600 anställda.

Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa produkter och tjänster så hela mobilitetsbehovet tillgodoses. Verksamheten skall bedrivas på ett sådant sätt att miljön skadas minimalt och att anställda skall känna en stolthet över koncernen.

Vi finns i din närhet!

Hyundai

Hyundai finns på vår anläggning i Falun. Kom förbi på en kaffe, lite bilsnack och provkörning!

Välkommen!

Upptäck Hyundai

Service och verkstad

Du kan känna dig trygg med att verkstaden kan din bil. Våra verkstäder använder alltid originaldelar och senaste mjukvara. Fri vägassistans ingår såklart, som en del av servicen. Oavsett om olyckan varit framme, om du behöver byta däck eller om det bara är dags för service så kan du boka alla dina verkstadstjänster online. Vi tar hand om alla delar av ditt billiv.  Som exempelvis:

  • Service och reparationer
  • Byte av vindruta
  • Reparation av stenskott
  • Hjulinställning
  • Uppdatering av mjukvara på din bil
Boka verkstad
Man som reparerar bil

Begagnade bilar

Hitta din nästa drömbil i ett tidigare ägt fordon med oss på Brandt. Våra begagnade bilar är fullt kontrollerade och kvalitetstestade – på så vis kan vi alltid garantera en trygg affär. Med oss blir ditt bilägande dessutom smidigt och enkelt med smart paketering av service, finansiering och försäkring.

Begagnade bilar ->
Parkerade begagnade bilar

Bilmärken

Ford

Hyundai

Vi hjälper dig att hitta din nästa bil!

Kontakta oss
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.