Finansiering

När du hittat din bil hjälper vi dig gärna med finansieringen. Vi på Brandt Bil erbjuder flera olika alternativ och hjälper dig hitta det som passar dig bäst. Du är alltid välkommen in till oss för rådgivning så guidar vi dig genom de val du kan göra gällande de ekonomiska delarna av ditt bilköp.

Privatleasing

Att leasa är smidigt och bekymmersfritt alternativ till att köpa en bil. Du betalar en månadskostnad och slipper oroa dig för oförutsedda kostnader. Dessutom slipper du kontantinsatsen.

Läs mer om privatleasing

Företagsleasing

Företagsleasing är enkelt, tryggt och förmånligt. På Brandt hjälper vi dig att hitta den bästa och mest hållbara lösningen för dig och ditt företag.

Läs mer om företagsleasing

Garantipaket för begagnade bilar

Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av begagnade bilar med fördelaktiga garantier. Här kan du läsa mer om vilka olika lösningar vi erbjuder.

Garantipaket för begagnade bilar
Volvo-bilar på rad

Billån

Att köpa bil är ofta en stor investering och traditionellt har det vanligaste sättet att finansiera köpet varit ett lån. Vi hjälper dig hela vägen, tillsammans ser vi över dina möjligheter och hittar bästa sättet att finansiera din bildröm.

Läs mer om billån

Försäkring

Om olyckan är framme vill vi kunna hjälpa dig som bilägare med en trygg försäkring. Tack vare nära samarbete med våra försäkringsbolag kan vi erbjuda dig enkla och smidiga försäkringslösningar.

Läs mer om våra försäkringar
Volvo XC60
contact us brandt bil

Låna, köpa eller leasa?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om finansiering av ditt bilköp, vi finns nära dig.

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.