Ford Explorer

Ford Explorer är noggrant konstruerad för att du ska kunna möta världen med komfort och stil.

Med en avancerad laddhybriddrivlina, i kombination med ett intelligent fyrhjulsdriftsystem, levererar den imponerande kraft vid behov, med enastående effektivitetsnivåer. Och med en mängd ytterligare funktioner och smart teknik är Ford Explorer noggrant konstruerad för att du ska kunna möta världen med komfort och stil.

Svart Ford Explorer

Ford Explorer från 1 058 900 kr

Ford Explorer Plug-in Hybrids smarta fyrhjulsdrift är utformad för att kunna ta sig an praktiskt taget alla äventyr.

Med sju körlägen att välja mellan klarar den en mängd olika körförhållanden och terrängtyper utan svårigheter. Och med en imponerande dragförmåga på 2 500 kg, tillsammans med hybriddrivlinans kraftfulla vridmoment, har den styrkan som krävs för att kunna bogsera och transportera båtar, släp eller utrustning, så att du kan ägna dig åt dina intressen.

Läs mer
Blå Ford Explorer

En skön plats att vara på

Upptäck en ny dimension av komfort i Explorer Plug-in Hybrids rymliga och luftiga kupé. Förarplatsen omsluter föraren och har framträdande horisontella linjer som ger ett stilrent uttryck. En ny 8″ pekskärm, som sitter på mittkonsolen, ger snabb och reaktionssnabb interaktion med det inbyggda SYNC 3-systemet (10,1″ pekskärm är standard för Platinum).

Fler designelement som bidrar till bilens distinkta karaktär inkluderar den unika instrumentpaneldekoren, med dynamisk Hexa Cut-finish i ST-Line-serien. Som standard finns även ett bullerreducerande system som stänger ute oönskat vägoch vindbuller, så att du kan prata med vänner och familj på alla tre raderna. Faktum är att Explorer är en av våra tystaste bilar någonsin

Insidan av Ford Explorer
contact us brandt bil

Nyfiken på Ford Explorer?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.