Ford F150

Upptäck Ford F150. Den mest tåliga, kraftfulla och starkaste pickupen i sin klass, någonsin.

 

Ford F-150 Limited

F-150 Limited går all-in på komfort, produktivitet och bekvämlighet. Du kan inte åka kungligare, samtidigt som du får med dig all utrustning och alla verktyg du behöver i din transportbil. Under huven finns klassens bästa och mest avancerade teknik som hjälper dig såväl när du drar släp, byter körfält eller lastar. Invändigt hittar du idel premiummaterial och smakfulla detaljer, allt för maximal komfort för såväl kroppen som ögat.

Läs mer

Lasta smidigt och säkert

Med F-150 Limited kan du tack vare inbyggda sensorer se direkt hur tung last du har på flaket. LED-lampor på bakljusen visar vikten under tiden du lastar bilen och ser till att du inte lastar för tungt eller fördelar lasten ojämnt. På samma sätt känner sensorer av kultrycket från släpet och räknar ut om du har lastat släpet med rätt viktfördelning.

F150 Lariat 5.0L V8 EcoBoost

Namnet LARIAT är klassiskt. Som alltid är den byggd och utvecklad för att klara de tuffaste standards. Aluminiumkarossen med militärklassad hållbarhet och ett chassi i höghållfast stål ger en stryktålig plattform med lägre vikt, vilket minskar både bränsleförbrukningen samt ökar last- och dragkapacitet.

contact us brandt bil

Nyfiken på Ford F150?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.