Ford Fiesta

Vi presenterar stolt vår klassiker Ford Fiesta, en av Europas mest sålda småbilar. Den ultramoderna designen och den smarta tekniken ger dig en körupplevlse utöver det vanliga. Stimulerande, dynamisk körning – utformad för att få dig att le. Upptäck Ford Fiesta!

Tre stycken Ford Fiesta

Privatleasing från 2.495 kr/mån

Privatleasa Fiesta Titanium 1.0T 95 hk E85 med bland annat följande standardutrustning:

- 8” pekskärm med SYNC
- Klimatanläggning
- Halvljus i LED
- Parkeringssensorer bak
- Elinfällbara sidospeglar med markbelysning
- Adaptiv farthållare
- Autobroms med fotgängarskydd
- Vägskyltscanning

Läs mer

Ford Fiesta Titanium från 204 900 kr

Njut av prestandan, anamma effektiviteten.

Du behöver inte välja mellan nervkittlande prestanda och kostnadseffektivitet. Nya Fiestan har nämligen båda: 1,0 liters Ecoboostbensinmotorn är femfaldig vinnare av International Engine of The Year, och systemet Auto-Stop sparar bränsle varje gång du stannar för rött ljus. Dessutom sörjer den sofistikerade kördynamiken och precisionsstyrningen för en givande och kompromisslös körupplevelse.

Läs mer

Ford Fiesta ST Plus

Allt du känner till och älskar med Fiesta. Ett prestandamärke med ett eget rykte. Gör dig redo att uppleva helt nya Fiesta ST, en bil som ger en mer intensiv upplevelse på alla plan. Nu ännu mer kraftfull och lyhörd. Styrningen är ännu mer fokuserad och exakt. Fiesta ST är en prestandabil som ger dig ett leende på läpparna. Så gör dig redo att greppa ratten, trampa ner gaspedalen och njut av åkturen.

Läs mer

Nyfiken på Ford Fiesta?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Bränsledeklaration blandad körning Ford Fiesta: 5,3-7,2l/100 km, CO2: 118-151 g/km (WLTP). Miljöklass Euro 6d TEMP. Garanti gäller 5 år eller 10 000 mil.

Månadskostnaden baseras på 1000 mil per år, max period 36 månader. Lokalt serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring och vinterhjul tillkommer. Gäller bilar som är ordertecknade av kund senast 31 mars 2022. En rörlig leasingavgift, uppläggningskostnad 695 kr samt 60 kr i administrationsavgift tillkommer. Priset gäller endast vid finansiering via Ford Finans. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.