Ford Focus

Upptäck våra Ford Focus modeller — ST Line Mildhybrid, Active, Titanium och Vignale EcoBoost.

Privatleasing från 2.345 kr/mån

Privatleasa Focus Active 1.0T EcoBoost 125 hk Hybrid (mHEV) med följande standardutrustning:

- 17” aluminiumfälgar
- Crossover design
- Valbara körlägen
- Nyckelfri start
- Aktivt filövervakningssystem
- 8” pekskärm med SYNC

Läs mer

Ford Focus ST-Line Mildhybrid från 229 900 kr

Stylad för att tillfredsställa.

Med utrymme för att sträcka ut och njuta av varje färd, är helt nya Focus en destination av kvalitet, valmöjligheter och utrymme.

På ST-line hittar du sportsäten med röda detaljer och kontrastsömmar, eller tillvalet klädsel delvis i läder och röda sömmar. I den omsorgsfullt utformade interiören hittar du pedalhöljen och växelspak i aluminium, och röda sömmar på den läderklädda multifunktionsratten, växelspaksdamasken och den mjuka knästoppningen. Dekorpaneler med högblank svart finish och kolfiberfinish utgör andra höjdpunkter. Som tillval går det dessutom att få ett armstöd i baksätet med djupa mugghållare och en lämplig skidlycka. Trådlös laddning är en annan praktisk funktion som håller dina enheter laddade och redo att användas. (tillval)

Läs mer

Ford Focus Vignale från 307 500 kr

Med det imponerande lastutrymmet får du aldrig ont om plats för ditt bagage. Långa passagerare fram eller bak kommer även att uppskatta det extra knä- och benutrymmet, särskilt på längre resor. Och ett justerbart lastgolv och en baklucka med hands-free (enbart kombi) gör lastning av din bil så enkelt som möjligt.

Läs mer

Ford Focus Titanium från 270 500 kr

Helt nya Focus Titanium ger ett djärvt uttryck som är utformat för att väcka uppmärksamhet. Eleganta, skulpterade linjer förstärker bilens visuella intryck och gör den samtidigt mer aerodynamisk. Ytterligare funktioner som 16 tums aluminiumfälgar, eller 17 tums och 18 tums aluminiumfälgar som tillval, en kromgrill och LED-baklyktor kompletterar designen för att skapa en Focus som ser lika bra ut som den är att köra.

Läs mer

Ford Focus Active från 224 900 kr

Effektivitet och prestanda.

Helt nya Focus erbjuder ett antal raffinerade och effektiva bensin- och dieselmotorer konstruerade för att ge enastående : bränsleekonomi, god prestanda och renare avgaser. Här ingår vår senaste flerfaldigt prisbelönta 1.9L Ford Ecoboost-bensinmotor som utvecklar upp till 124 hk. (92kW).

Läs mer

Nyfiken på Ford Focus?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Bränsledeklaration blandad körning: Ford Focus Active  5,2-6,2l/100 km. CO2 118-140g/km WLTP och Ford Focus ST-Line 5,0-6,1l/100 km. CO2 116139g/km (WLTP) Miljöklass Euro 6d TEMP. Garanti gäller 5 år eller 10 000 mil.

Månadskostnaden baserat på 1000 mil per år, max period 36 månader. Lokalt serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring och vinterhjul tillkommer. Gäller lagerbilar som är ordertecknade av kund senast 31 mars 2021. En rörlig leasingavgift, uppläggningskostnad 695 kr samt 60 kr i administrationsavgift tillkommer. Priset gäller endast vid finansiering via Ford Finans.  Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Välkommen till
Brandtland