Ford Focus

Upptäck våra Ford Focus modeller — Connected, Active, SD-Line X och ST X.

Focus

Privatleasing från 3.195 kr/mån

Active 1.0T EcoBoost mHEV 125hk E85 Edition

– Autobroms
– Parkeringssensorer fram och bak
– Aktivt filövervakningssystem
– 8” pekskärm med SYNC
– LED-strålkastare
– Farthållare

Läs mer

Ford Focus ST-Line X från 306 900 kr

Stylad för att tillfredsställa.

Med utrymme för att sträcka ut och njuta av varje färd, är helt nya Focus en destination av kvalitet, valmöjligheter och utrymme.

På ST-line X hittar du sportsäten med röda detaljer och kontrastsömmar, eller tillvalet klädsel delvis i läder och röda sömmar. I den omsorgsfullt utformade interiören hittar du pedalhöljen och växelspak i aluminium, och röda sömmar på den läderklädda multifunktionsratten, växelspaksdamasken och den mjuka knästoppningen. Dekorpaneler med högblank svart finish och kolfiberfinish utgör andra höjdpunkter. Som tillval går det dessutom att få ett armstöd i baksätet med djupa mugghållare och en lämplig skidlycka. Trådlös laddning är en annan praktisk funktion som håller dina enheter laddade och redo att användas. (tillval).

Läs mer

Ford Focus Active från 284 300 kr

Effektivitet och prestanda.

Helt nya Focus erbjuder ett antal raffinerade och effektiva bensin- och dieselmotorer konstruerade för att ge enastående : bränsleekonomi, god prestanda och renare avgaser. Här ingår vår senaste flerfaldigt prisbelönta 1.9L Ford Ecoboost-bensinmotor som utvecklar upp till 124 hk. (92kW).

Läs mer
contact us brandt bil

Nyfiken på Ford Focus?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Bränsledeklaration blandad körning Ford Focus: 5,2-8,0 l/100 km, CO2: 117-183 g/km (WLTP). Miljöklass Euro 6d TEMP. Garanti gäller 5 år eller 10 000 mil.

Månadskostnaden baseras på 1000 mil per år, max period 36 månader. Lokalt serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring och vinterhjul tillkommer. Gäller bilar som är ordertecknade av kund senast 31 mars 2022. En rörlig leasingavgift, uppläggningskostnad 695 kr samt 60 kr i administrationsavgift tillkommer. Priset gäller endast vid finansiering via Ford Finans. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Brandt

Västsveriges största bilhandlare med 21 anläggningar. Välkommen till Brandtland!

© 2022 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.