Ford Mustang Mach-E GT

Helt elektriska Mustang Mach-E GT kombinerar enastående prestanda med ett matchande utseende som väcker uppmärksamhet.
Det är inte bara den kraftfullaste modellen i Mustang Mach-E-serien med ett vridmoment på 860 Nm. Den är också vår snabbast accelererande medlem av Ford Mustang-familjen i Europa. Bilens ikoniska och aggressiva design ger den en klar fördel och en betydande närvaro i det helelektriska segmentet.

Klassledande acceleration

Mustang Mach-E GT levererar omedelbar acceleration, supportad av fyrhjulsdrift, dubbla motorer och en batteridriven, elektrisk drivlina. Resultatet är snabba 0-100 km/h på endast 3,7 sekunder*. Avancerad MagneRide adaptiv fjädringsteknik ger optimal hantering och ett Brembo-bromssystem med hög prestanda ger respons på en sportbilsnivå. Ett val av körlägen – inklusive Untamed Plus-läge för bankörning – skapar en mer intuitiv körupplevelse.

Läs mer

Uppkopplad

Tekniken och anslutningen i Mustang Mach-E GT kommer att överraska lika mycket som den kommer att glädja. Bilen är utrustad med ett 4G-modem som underlättar uppdateringar av trådlösa programvaror, så att din bil kan utvecklas kontinuerligt och göra ägarupplevelsen ännu bättre över tid. Maskininlärningsförmågan anpassar sig snabbt till dina preferenser och kommer att erbjuda personliga upplevelser baserat på dina körrutiner.

Läs mer
contact us brandt bil

Nyfiken på Mustang Mach-E GT?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.