Ford Transit Chassi

Skåpbilar, tippbilar, kylbilar och nästan vad som helst… Det finns en anledning till att Transit-chassit är det bästa valet när man konverterar till en skåpbil.
Från L2 (medium hjulbas) till L5 (extra lång hjulbas). Varje enskild Transit Chassi  är byggd med ett robust chassi. Detta säkerställer en platt och stark bas som du kan använda för att bygga ditt perfekta fordon. Och med en hög maximal nyttolast kommer du att kunna konfigurera skåpbilen precis som du vill.
Tuff, kraftfull, pålitlig och mångsidig. Transit Chassi är specialbyggd för att maximera det tillgängliga utrymmet för godstransport och möta ditt företags unika krav. Finns som enkelhytt, dubbelhytt och skeletal.

Förarassistans

Transit Chassi är fullpackad med avancerad teknik som skapats för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Elektrisk servostyrning anpassar sig till exempel efter förändrade förhållanden för att göra styrningen lätt och enkel vid låga hastigheter och stadigare vid högre hastighet. Samtidigt bidrar den intelligenta adaptiva farthållaren till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Och med de olika valbara körlägena, som normal, halka, lera, bogsera och nya EcoMode, kan du styra hur Transit hanterar väglaget.

 

contact us brandt bil

Nyfiken på Ford Transit Chassi?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.