Nya Ford Explorer

Den ultimata helelektriska SUV’en är här – Nya elektriska Explorer. Redo för äventyr. Ikonisk design. Snabb laddning. Med överlägsen komfort och nästa generations uppkopplade teknik. Omdefiniera betydelsen av äventyr.
Lanseringen av nya Explorer sker senare under 2023, med leverans i början av 2024.
Nu kan du få exklusiv förtur när vi öppnar upp för beställningar av nya helt elektriska Explorer senare i år, och få information och erbjudanden på vägen. Reservationen är kostnadsfri och helt oförpliktande.

Upplev Nya Ford Explorer

15" flyttbar touchskärm

Lite neråt? Perfekt. Justerbar, högupplöst SYNC Move® pekskärm1. Med inbyggd färddator och molnuppkopplad navigation kan du ta dig fram bekymmersfritt.

Uppgradera ditt äventyr

Flexibla förvaringslösningar med 17-liters MegaConsole. Perfekt för vattenflaskor, handväskor och laptops.  Och ambient light gör att helelektriska Explorer ser lika bra ut som den känns.

Precisionsljud

För att varje äventyr förtjänar ett fantastiskt soundtrack.

Bekväm frihet

5 sittplatser med soft-touch interiör ger en mer sofistikerad resa.

Smidig laddning

Tillgång till över 450 000 laddplatser i Europa inklusive IONITYS nätverk. Med laddtider på 252 min för 10% till 80% laddar du snabbt fullt i de fall du behöver stanna.
contact us brandt bil

Nyfiken på Nya Ford Explorer?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.