Försäkring

Tack vare nära samarbete med våra försäkringsbolag kan vi erbjuda dig enkla och smidiga försäkringslösningar. Nedan kan du läsa mer om fördelarna med att välja någon av våra försäkringar.

åkande bil i skogsmiljö

Volvia

Volvia har varit med sedan 1959, alltid sida vid sida med Volvo. Tack vare den långa erfarenheten får du en trygg försäkring för din Volvo. Hela vägen från ny till begagnad. Från skadan tills dess att bilen rullar igen.

Volvia.se
Volvo bilar uppradade

Ford försäkring

En bilförsäkring med maximal trygghet till ett bra pris. Vill du ha ett bra pris på din bilförsäkring utan att dra ner på trygghet, kvalitet och service? Då är Ford Försäkring rätt för dig. Som en del av varumärket Ford ser Ford Försäkring det som självklart att ge dig bästa tänkbara service och minsta möjliga krångel om du råkar ut för en skada.

Läs mer
Insidan av Ford Kuga

Renault försäkring

Med Renault Försäkring hanteras du och din bil på bästa sätt. Din Renault mår bäst av att slippa främmande reservdelar. Som enda bolag i landet garanteras att din bil alltid repareras med Renault Originaldelar. På så vis fortsätter den vara lika dynamisk, säker och fransk som den dag den lämnade fabriken.

Renaultforsakring.se
Tre stycken Renault Range

Dacia försäkring

Det finns en speciell bilförsäkring för dig och din Dacia. Skulle du råka ut för en skada samarbetar alla: bilverkstaden och försäkringsbolaget, för att du ska få en så enkel och smidig skadehantering som möjligt. Smart, eller hur?

Daciaforsakringar.se
Kompisgäng

Mazda försäkring

Din Mazda är värd en riktigt bra försäkring. Därför rekommenderar vi Mazda Försäkring hos Folksam som är ett stabilt företag med lång erfaranhet. Folksam är specialister på Mazda och vet bland annat vilka verkstäder som ska anlitas om din bil skulle råka ut för någonting.

Folksam
Vit Mazda mx30
contact us brandt bil

Vill du veta mer om försäkringar?

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.