Hertz - biluthyrning hos Brandt

Olika hyralternativ

Weekendhyra – Hyr bil över helgen

Planerar du en helgresa eller behöver en bil för helgens sysslor? Hos oss kan du hyra bil för en helg till ett förmånligt pris.

Vi erbjuder ett brett utbud av bilar för weekend-hyra, allt från elbilar och personbilar till skåp- och transportbilar. Oavsett om du behöver en bil för en romantisk weekend i storstaden, en familjeresa till skidbacken eller en flytt är vi rätt val för dig.

Envägshyra – Hyr bil och lämna den var du vill

Med envägshyra kan du hyra bil och lämna den på valfri Hertz-anläggning i Sverige. Det är ett smidigt och flexibelt alternativ som passar dig som behöver en bil för en längre resa eller som vill resa mellan olika städer.

Vi erbjuder ett brett utbud av bilar för envägshyra, allt från elbilar och personbilar till skåp- och transportbilar. Du kan boka din bil online eller i telefon, och du får alltid en fast prisuppgift innan du bokar.

En ung person som plockar ut julklappar från bakluckan på en Volvo XC40. Det är snöigt och kallt.

Hertz Long term - Långtidshyra

Med Hertz Long Term kan du hyra en bil under en längre period. Precis som privatleasing bortsett från bindningstiden. Hertz Long Term finns för både företag och privatpersoner.

Det här är Hertz Long Term

Fast månadskostnadDu betalar samma summa varje månad och behöver inte tänka på oväntade avgifter gällande skatt, försäkring eller serviceavtal. Allt är redan inräknat.

Ingen bindningstid

Hyr din bil mellan 30 – 365 dagar. Avsluta hyran nästkommande månad, om du vill.

Byt bil efter behov

Flexibiliteten är den största friheten. Är en semester planerad, eller är det dags för tjänsteresa? Byt bil efter dina behov.

Försäkring, service och vägassistans 

Bilen är självklart försäkrad för vagnskada och stöldskyddsförsäkring, så du kan känna dig trygg. Servicekostnaden ingår och skulle du ha oturen att bli stående så ingår även assistans.

Sommar- / Vinterdäck

Självklart är din bil utrustad med däck beroende på säsong.

Extra fördelaktigt för företag

Att hyra tjänstebil ger företag bättre nyckeltal där ingen värdeuppskattning behöver tas upp i balansräkningen.

Läs mer om Hertz Long Term

Tillbehör och tillägg till din hyrbil

Alla resor är olika, och det är viktigt att du har det bekvämt och säkert när du kör. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör som du kan välja till vid din bokning.

Bilbarnstolar

Alla barn under 135 cm måste sitta i en godkänd bilbarnstol. Vi erbjuder ett brett utbud av bilbarnstolar för alla åldrar och viktklasser. Kontakta oss för tillgänglighet och pris.

Takboxar

En takbox är perfekt för dig som vill ta med dig mycket bagage på din resa. Vi erbjuder takboxar i olika storlekar och modeller. Kontakta oss för tillgänglighet och pris.

Extra förare

Om du planerar att dela på körningen är det bra att lägga till en extra förare. En extra förare kostar 50 kr per påbörjat dygn.

Denna bild visar en Volvo XC40 som kör på en snöig väg. Bilen har en takbox på taket. Takboxen är från Thule och är av modellen Force XT Alpine 420L One. Bilen är utrustad med vinterdäck för att ge bra grepp på den snöiga vägen.

Hertz Gold Plus Rewards - för dig som reser ofta

Hertz Gold Plus Rewards är Hertz eget lojalitetsprogram där du som hyrbilskund kan tjäna fria hyresdygn, uppgraderingar och andra förmåner. Programmet är gratis att gå med i och du kan börja tjäna poäng redan vid din första hyra.

Läs mer på: Hertz Gold Plus Rewards

Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.