Invigning av Tanka och Tvätta i Mellerud

Lördagen den 24 april öppnar vi upp vår alldeles nya station för Tanka och Tvätta i Mellerud. För att fira detta bjuder vi våra besökare på gratis biltvättsprogram mellan 11.00-15.00 och andra fantastiska erbjudanden. Kom i tid och missa inte detta kanonerbjudande!

Erbjudanden

På invigningsdagen den 24 april mellan 11.00-15.00 är alla våra biltvättsprogram gratis.

Hinner du inte fram i tid? Bara lugn. Resten av lördagen och hela söndagen fortsätter vi helgen med riktigt bra priser och du får tvätta bilen till 50% rabatt!

Välkommen till kalaset på Landsvägsgatan 44 i Mellerud.

Saknar du Volvokort?

Vi hjälper dig att skaffa ett. Just under invigningen får du extra bra nyteckningsrabatt – 1:- rabatt i 100 liter.

Vår miljötvätt

Tvätten är en miljötvätt som har ett biologiskt reningsverk. Det innebär att små bakterier äter upp smutsen och tvättmedelsresterna så att vattnet kan återanvändas. Det är därför förbjudet att använda eget avfettningsmedel. Avfettningsmedlet dödar bakterierna och slår därmed ut reningsverket, vilket i sin tur medför att det blir ett dåligt tvättresultat. Istället bjuder vi alltid på extra avfettning som är anpassat till reningsverket.

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.