Jobba i Brandtland

På Brandt är du inte bara medarbetare, utan medansvarig. Med det menar vi att alla är tillsammans ansvariga för att bygga relationer och skapa den arbetsplats som man både vill arbeta på och besöka. Därför är glädje och engagemang två egenskaper som vi värderar högt på Brandt. Vill du bli en av oss? Då ser vi fram emot din ansökan!

contact us brandt bil

Tillsammans mot nya höjder

Tillsammans bygger vi långsiktiga relationer sinsemellan och med våra kunder. Genom att alltid agera på ett tryggt, engagerat och personligt sätt så har vi under våra drygt 90 år byggt upp en kultur inom koncernen där vi medansvariga och de mjuka värdena står i centrum. Genom denna kultur, vårt arbetssätt och ledarskap jobbar vi med att lyfta varandra och ta företaget till nya höjder.

Mer om oss

Följ med på vår resa!

Lediga tjänster

Lär känna våra kollegor

På Brandt jobbar vi aktivt med coachande ledarskap då vi alla medansvariga är grunden och framtiden för vårt bolag. Vi anser även att genom kontinuerlig utbildning, personlig utveckling och nya utmaningar i vardagen så håller vi oss motiverade samt skapa glädje, en fantastisk arbetsmoral och bygger en härlig teamkänsla. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kika in intervjuerna med våra fantastiska medarbetare runt om i Brandtland.

Sök våra lediga tjänster

Vi letar alltid efter nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss! Sök någon av våra lediga tjänster nedan eller skicka in din spontanansökan.

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.