Nu finns vi på plats i Karlstad!

Brandt fortsätter att expandera. Nu har vi flyttat in i nybyggda lokaler i Karlstad. På vår anläggning erbjuder vi försäljning av nya Ford. Vi har även ett stort utbud begagnade bilar.

Varmt välkommen till Brandt!

Privatleasing Ford Kuga

Välkommen in och provkör.

 

Ford Kuga

Auktoriserad Fordverkstad

Passa på att boka service!

Just nu har vi två olika besöksadresser. Du hittar bilförsäljningen på Våxnäsgatan 148 och Servicemarknad på Montörsgatan 4, Karlstad. Välkommen!

Man i verkstad

Begagnade bilar

Hitta din nästa drömbil i ett tidigare ägt fordon med oss på Brandt. Våra begagnade bilar är fullt kontrollerade och kvalitetstestade – på så vis kan vi alltid garantera en trygg affär. Med oss blir ditt bilägande dessutom smidigt och enkelt med smart paketering av service, finansiering och försäkring.

Begagnade bilar ->
Parkerade begagnade bilar

Hitta till oss

Se våra öppettider och kontaktuppgifter här!

Karlstad – Våxnäsgatan

Service och verkstad

Oavsett om olyckan varit framme, om du behöver byta däck eller om det bara är dags för service så kan du boka alla dina verkstadstjänster online. Vi tar hand om alla delar av ditt billiv.  Som exempelvis:

  • Service och reparationer
  • Byte av vindruta
  • Reparation av stenskott
  • Hjulinställning
  • Uppdatering av mjukvara på din bil
Boka verkstad
Man som reparerar bil
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2022 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.