Lastbilar

En bra lastbil är en viktig partner i företaget. Vare sig du behöver ett enstaka fordon eller en hel flotta ser vi på Brandt Bil till att du och dina medarbetare håller er mobila. Vi vet att pålitlig prestanda och komfort för långa körningar är viktiga förutsättningar för att er vardag ska flyta på smidigt och bekvämt.

Fyra stycken lastbilar

Volvo FH16

Balans mellan kraft och komfort. Volvo FH16 ger dig tillgång till den kraft du behöver för att arbeta effektivt och en komfort som gör det mindre påfrestande. Den är en branschikon och ett pålitligt verktyg.

Volvo FH16 – viktiga fakta
Motorer: 550 till 750 hk
Hytter: 5
Bränsle: diesel, biodiesel, HVO
Chassi: dragbil eller jämnlastbil

Volvotrucks.se

Volvo FH

Den ultimata fjärrtransportlastbilen. För livet ute på vägarna. Volvo FH är en ikon inom ifjärrtransporter som optimerar din tillgänglighet och bränsleeffektivitet. Och som erbjuder en fantastisk förarmiljö.

Volvo FH – viktiga fakta
Motorer: 460 till 540 hk
Hytter: 5
Bränsle: diesel, LNG, biodiesel, HVO
Chassi: dragbil eller jämnlastbil

Volvotrucks.se

Volvo FMX

Volvo FMX är vår mest robusta anläggningslastbil och den gör de allra tuffaste uppdragen enklare – oavsett om det finns en väg eller inte. Skräddarsy den för dina behov och förutsättningar.

Volvo FMX – viktiga fakta
Motorer: 330 till 540 hk
Hytter: 6
Bränsle: diesel, biodiesel, HVO
Chassi: dragbil eller jämnlastbil

Volvotrucks.se

Nyfiken på ny lastbil?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida lastbil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.