Lätta och tunga lastbilar

En bra lastbil är en viktig partner i företaget. Vare sig du behöver ett enstaka fordon eller en hel flotta ser vi på Brandt Bil till att du och dina medarbetare håller er mobila. Vi vet att pålitlig prestanda och komfort för långa körningar är viktiga förutsättningar för att er vardag ska flyta på smidigt och bekvämt.

Fyra stycken lastbilar

Ford Transit Chassi

Skåpbilar, tippbilar, kylbilar och nästan vad som helst… Det finns en anledning till att Transit-chassit är det bästa valet när man konverterar till en skåpbil. Tuff, kraftfull, pålitlig och mångsidig. Ford Transit Chassi är specialbyggd för att maximera det tillgängliga utrymmet för godstransport och möta ditt företags unika krav. Finns som enkelhytt, dubbelhytt och skeletal.

Ford Transit Chassi

Volvo FH16

Balans mellan kraft och komfort. Volvo FH16 ger dig tillgång till den kraft du behöver för att arbeta effektivt och en komfort som gör det mindre påfrestande. Den är en branschikon och ett pålitligt verktyg.

Volvo FH16 – viktiga fakta
Motorer: 550 till 750 hk
Hytter: 5
Bränsle: diesel, biodiesel, HVO
Chassi: dragbil eller jämnlastbil

Se mer på volvotrucks.se
Volvu trucks

Volvo FH

Den ultimata fjärrtransportlastbilen. För livet ute på vägarna. Volvo FH är en ikon inom ifjärrtransporter som optimerar din tillgänglighet och bränsleeffektivitet. Och som erbjuder en fantastisk förarmiljö.

Volvo FH – viktiga fakta
Motorer: 460 till 540 hk
Hytter: 5
Bränsle: diesel, LNG, biodiesel, HVO
Chassi: dragbil eller jämnlastbil

Se mer på volvotrucks.se
Volvo trucks long haul

Volvo FMX

Volvo FMX är vår mest robusta anläggningslastbil och den gör de allra tuffaste uppdragen enklare – oavsett om det finns en väg eller inte. Skräddarsy den för dina behov och förutsättningar.

Volvo FMX – viktiga fakta
Motorer: 330 till 540 hk
Hytter: 6
Bränsle: diesel, biodiesel, HVO
Chassi: dragbil eller jämnlastbil

Se mer på volvotrucks.se
Volvo trucks off the road
contact us brandt bil

Nyfiken på ny lastbil?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida lastbil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.