Nu har Lidbil blivit Brandt Bil

Boka tid online

Under helgen kommer det vara underhållsarbete och alla bokningstjänster kommer vara stängda. Från och med 2 juni kommer kunder i Lidköping och Vara kunna boka sina verkstadsbesök online på samma sätt som övriga Dacia, Renault och Volvo-kunder hos Brandt.

Välkomna till Brandtland

Från och med den 2/1 2024 har Brandt tagit över Lidbils personbilsverksamhet i Lidköping och Vara.

 

Vad händer för dig som varit kund till Lidbil?

Att Brandt nu tar över som din lokala lokala återförsäljare och servicepartner för Volvo, Renault och Dacia kommer inte att påverka dig som kund. Om du redan har en bokad tid i Lidköping eller Vara så ligger denna bokningen kvar. Personalen kommer att jobba kvar och jobba på precis som vanligt.

Behöver du boka service eller annan åtgärd?

Om du sedan tidigare är kund hos Lidbil och vill boka service, reparation, hjulskifte, vindrutebyte eller tid i skadeverkstaden så gör du det via ikonerna nedan.

Har du frågor om din bokning, vanligen kontakta din servicetekniker eller ring vår växel: 0775 20 10 10

Vilka är Brandt?

Vi är väldigt stolta

Lidköping är sedan tidigare bekant för oss, då det finns en Fordanläggning på orten, men Vara är helt ny mark för Brandt. Äntligen får vi titulera oss som din lokala återförsäljare och servicepartner för Volvo, Renault och Dacia i Skaraborg.

Brandt och Lidbil

Kärt återseende

I samband med övertagandet av anläggningen i Lidköping kan vi glatt meddela att vi välkomnar Renault och Dacia tillbaka till Lidköping.

Läs mer om Renault
Renault modern logotyp

Hitta din verkstad i Lidköping och Vara

Här hittar du snabbt information om de nya Brandt-anläggningarna i Lidköping och Vara

Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.