Till Livet i Brandtland

Renault Sverige omorganiserar sitt återförsäljarnätverk

Nyheter15 september 2023

Brandtkoncernen

Ända sedan vår grundare Stanley Brandt på 1920-talet tog bilen ut till kunden för att sedan gå hem när affären var avklarad, så har närheten till våra kunder varit drivkraften i vår verksamhet. För oss är Vi finns i din närhet så mycket mer än en slogan.

Lästid 1 minut

Tidigare i år beslutade den svenska importören av Renault att de omorganiserar sitt återförsäljarnätverk.

Den största förändringen sker på vår anläggning i Alingsås där både försäljning och verkstad kommer upphöra från 15 oktober.

Bakgrunden till förändringen är att den svenska importören omorganiserar sitt återförsäljarnätverk och har tilldelat marknadsområdet till en annan bilhandlare – Hedin Bil. Brandt kommer fortsatt vara Renaulthandlare men inte i Alingsås.

Samarbete med Hedin bil för en smidig övergång

För de med serviceavtal hos Brandt i Alingsås har vi tillsammans med Hedin Bil skapat en smidig lösning för våra kunder. De får i stället möjlighet att serva bilen på befintligt avtal hos Hedin Bil i Alingsås. Vi kommer fortfarande vara auktoriserade skadeverkstad även i Alingsås och erbjuder precis som tidigare drivmedel, bilvård, hyrbil och däckhotell oavsett bilmärke.

På de här orterna kommer Brandt fortsatt vara återförsäljare och erbjuda verkstadstjänster. Våra serviceverkstäder kommer vara oförändrade med undantag för Alingsås.

Försäljning
Uddevalla, Vänersborg, Skövde, Mariestad, Skara, Åmål

Verkstad
Uddevalla, Vänersborg, Skövde, Mariestad, Falköping, Skara, Dingle, Lysekil, Mellerud, Strömstad, Åmål

Skadeverkstad
Alingsås, Dingle, Falköping, Mariestad, Skara, Skövde, Säffle, Tanumshede, Uddevalla, Vänersborg

Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.