Till Livet i Brandtland

Säg hej till Hertz i Alingsås

Nyheter13 november 2023

Behöver du hyrbil?

Här kan du enkelt boka en hyrbil inför en kommande resa. (Bokningen för Hertz i Alingsås gäller från och med den 15/11. Behöver du bil innan dess, vänligen ring: 0322 66 88 80)

Lästid 1 minut

På anläggningen i Alingsås har det funnits hyrbilar i många år. Från början, har jag hört, handlade det om att kunder behövde göra korta ärenden under tiden deras bil var inne på service, men det är mycket som har förändrats sedan dess, säger Hampus Nilsson.

Den 15/11 blir Brandt Alingsås nästa hyrbilsstation att ta steget in i Hertz globala nätverk.
Hampus Nilsson, stationsansvarig på Brandt Alingsås, menar att han tillsammans med de övriga kollegorna verkligen tar ett steg i rätt riktning när de nu blir en del av Hertz.

Genom Hertz kan vi nu erbjuda våra kunder en ännu större frihet. Dels i själva resandet men också i bokningen. Hampus fortsätter: Vi har alltid haft en slags vision om att resan börjar redan vid bokningen.
Och nu, tack vare Hertz, har det har blivit ännu lättare för dig som kund att boka hyrbil.

Tack vare Alingsås naturliga knytpunkt mellan Skaraborgs slätter och den pulserande storstaden i Göteborg finns det en stor variation på vart resorna från hyrbilsstationen i Alingsås leder, men detta spelar mindre roll för Hampus. Han fortsätter: För vår del är inte destinationen det viktigaste. Det som spelar roll för oss är kundresan. Det ska vara enkelt.

Hos oss åker du i miljövänliga och säkra bilar från bland annat Volvo, så stressa inte till destinationen utan upplev hela resan.

 

Varmt välkommen till Hertz i Alingsås.

Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.