Till Livet i Brandtland

Invigning i Uddevalla

Nyheter26 mars 2024

Du kanske har missat?

Med löftet om att år 2030 vara ett helt elektriskt bilmärke tydliggör nu Volvo Cars sitt produktutbud genom två nya modellnamn. Namnbytet gäller från och med modellår 2025.

Lästid 2 minuter

Efter en lång tids renovering så kan vi nu konstatera att en utav Sveriges modernaste bilhall finns i Uddevalla och Du är varmt välkommen på invigning!

Invigning i dagarna två (12/4 - 13/4)

Under det senaste året har det jobbats intensivt för att kunna presentera Volvos produkter på ett modernt och exklusivt sätt enligt deras VRE-standard (Volvo the Retail Experience), en standard som syftar till att skapa en enhetlig och optimal kundupplevelse hos alla Volvoåterförsäljare. Det är med stolthet vi nu bjuder in dig till invigningen av vår toppmoderna bilhall i Uddevalla. Invigningen kommer att ske under dagarna två, fredagen den 12 april kl. 11-18 och under lördagen den 13 april kl. 10-15.

Invigningen startar, fredagen den 12 april kl. 11, med en klassisk bandklippning. Därefter bjuder vi in till att uppleva vår bilhall och alla dess finesser. Vi har även bjudit dit ett antal utställare, alltifrån representanter från Volvo Cars till Ziklo The Mobility Bank. Och i kombination med gott tilltugg kommer det även finnas möjlighet till att uppleva de senaste produkterna från både Brandt Båt och Brandt Lastvagnar.

Under lördagen får vi också besök av Brickscale och deras Volvo V70 som är bygg helt i Lego och i skala 1:1.

Vad är VRE?

VRE-konceptet har tagits fram av Volvo Car Group i samarbete med ledande arkitekter och designers. Konceptet har implementerats i över 100 anläggningar runt om i världen och har vunnit flera utmärkelser för sin design och kundupplevelse.

Volvos VRE-koncept, eller Volvo Retail Experience, är en global standard för hur Volvoåterförsäljare ska utforma sina anläggningar och sin kundupplevelse. Målet med konceptet är att skapa en enhetlig, exklusiv och modern upplevelse för alla Volvokunder, oavsett var i världen de befinner sig.

 

 

 

Här kan du se mer om VRE-konceptet

Företagsevent!

Vi kan även meddela att det kommer att hållas ett företagsevent för lokala företagare att komma och uppleva vår nyrennoverade anläggning.

Få en exklusiv förhandsupplevelse och upplev Volvos exklusiva bilhall i Uddevalla redan torsdagen den 11/4. Ta med dig dina kollegor och kom till en fullmatad kväll med provkörningsaktiviteter, föreläsningar och gott tilltugg.

Företagseventet den 11/4 pågår från 18:00 fram till cirka 21:00.

Helt kostnadsfritt men anmälan krävs.

Anmäl dig här
Konceptbild för interiören för Volvos VRE-stabdard i Uddevalla
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.