Till Livet i Brandtland

Liten storhet

Artikel02 april 2024

Är du intresserad av nya Volvo EX30?

Just nu har vi kampanj på nya Volvo EX30 där du kan välja att privatleasa Volvos minsta SUV någonsin.

Lästid 3 minuter

Ordet "liten" är ofta missuppfattat. Som om det skulle vara något betydelselöst eller oviktigt. Att något bara skulle kunna ta stor plats genom sin fysiska storlek.

Allt börjar litet. Även det allra största.

När vi på Brandt och när Volvo själva pratar om nya Volvo EX30 som en liten SUV, till och med Volvos minsta SUV någonsin, så menar vi inte att den på något sätt skulle vara mindre Volvo, bil eller SUV än någon utav de andra modellerna i Volvos utbud. I Volvo EX30 kan du förvänta dig samma höga säkerhet, komfort och prestanda precis som i vilken annan Volvos som helst. Det är det som är Volvos signum. Självklart kan inte allt som ryms en utav Volvos större modeller få plats i nya Volvo EX30. Det är fysiskt omöjligt. Därför fick Volvos ingenjörer tänka om utan att vare sig tumma på kvalité, säkerhet, prestanda eller komfort. De fick tänka stort – fast mindre.

 

Motoralternativ

Volvos minsta SUV någonsin är helt eldriven och erbjuder fyra olika motoralternativ.

Singel Motor

Räckvidd upp till 441 km*

Singel Motor Extended Range

Räckvidd upp till 660 km*

Twing Motor Preformance

Räckvidd upp till 590 km*

 

*Läs mer om Volvo EX30 prestanda

Exteriör

Låt oss presentera nya Volvo EX30. En stor bil i ett litet paket. EX30 är en iögonfallande SUV där du genom de många olika konfigureringarna  ges möjlighet att spegla din personlighet. Exteriört med många olika lackalternativ och interiört med teman och utförande.

Det minsta avtrycket någonsin

Nya Volvo EX30 är inte bara en bil. Det är en elbil med stort ansvar mot kommande generationer. Förutom de positiva effekter som en elbil har så kombineras här återvunna material med förnybara material på ett ansvarfullt sätt. Nya Volvo EX30 har det minsta klimatavtrycket utav alla våra bilar.

Insidan räknas

Interiören i nya Volvo EX30 ger känslan av en modern skandinavisk designad. Stor karaktär med små medel. Utförandet på interiören kommer i fyra olika varianter. Fyra varianter hämtade ur den Skandinaviska naturen. Alla tillverkade i förnybart och återvunna material.

 

Breeze

Här står den klassiska känslan av en sommardag för inspirationen. En sval och uppfriskande interiör. Och precis som i alla interiör-utföranden så blandas återvunna och förnybara material.

Mist

Denna interiör är slående lugn. Inspiration hämtad från en lätt dimma i gryningsljuset där solen fördelas ut över hela det mjuka dimtäcket.

Pine

Den mäktiga Skandinaviska barrskogen med sitt storslagna lugn är en inspirerande källa till Pine. Varma toner och naturnära känsla.

Indigo

Den senare delen av skymningen. När blått övergår till lila för att sedan mynna ut i mörker.

Indigo har stark karaktär och med tydliga, sportiga linjer.

Det låter bra

I nya Volvo EX30 hittar du en kraftfull soundbar från Harman Kardon placerad längst fram i bilen, under vindrutan. Precis som i din hemmabio. Ljudet är högkvalitativt och ger bilens alla passagerare en omslutande sorroundljudsupplevelse. Ljudet från en källa gör samma kvalité och känsla som ljudet från 6st högtalare. Liten och kraftfull.

Läs mer här
Ljud från Harman Kardon i nya Volvo EX30
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.