Till Livet i Brandtland

Renault Scenic Road Show

Nyheter11 mars 2024

Nya Renault Scenic

Här kan du läsa mer om nya Renault Scenic

Lästid 2 minuter

I februari utsågs nya Renault Scenic till 2024 års Car Of The Year. Utmärkelsen tillkännagavs under Geneva Motor Show i Schweiz. Och nu rullar segertåget vidare.

Upplev den prisbelönta familjebilen på en exklusiv Road Show!

Under våren 2024 ger sig nya Renault Scenic ut på en Road Show som ger dig som kund en exklusiv möjlighet att uppleva och provköra den hyllade och prisbelönta familjebilen. Tillsammans med oss på Brandt Bil och produktexperter från Renault utlovar vi en spännande och lärorik dag där du får allt du behöver veta om nya Scenic.

Provkör den innovativa elbilen

Namnet Renault Scenic känner du säkert igen. Modellen har premiär för första gången redan 1997. Men mycket har förändrats sedan dess. Ja, faktum är att allt har förändrats sedan dess. – Allt är nytt, utom namnet. Nya Renault Scenic är en modern och innovativ elbil som sätter en ny standard för komfort, rymlighet och körglädje.

Vinn en bilweekend med hotellvistelse 

Alla som provkör nya Renault Scenic under vår Roadshow är med i utlottningen av en bil-weekend i kombination med en hotellvistelse.

Lär dig mer av experterna

Under Road Showen får du inte bara chansen att provköra nya Scenic, du får också möjlighet att lära dig mer om bilen av våra produktexperter från Renault. De svarar gärna på  dina frågor och berättar allt du behöver veta om bilens funktioner, teknik och prestanda.

Välkommen till Brandt!

Tillsammans med er kunder ser vi fram emot en spännande och lärorik dag med fullt fokus på nya Renault Scenic. Förutom provkörning och information om nya Scenic bjuds det även på enklare tilltugg.

Varmt välkommen till oss på Brandt

 

Datum och ort.

Klicka på orten för att boka dig för en provkörning!

Uddevalla 10/4 

Skövde 11/4  

Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.