Till Livet i Brandtland

Utföra bilservice hos oss

Artikel25 juli 2022

Är det dags för dig att serva din bil?

Hos våra auktoriserade verkstäder är din bil i trygga händer. Boka service online när det passar dig.

Lästid 1 minut

Det är viktigt att utföra en regelbunden bilservice enligt serviceintervallerna för att din bil ska få en lång livstid. Men vad innebär det att göra det hos just oss?

När du lämnar in din bil hos oss på Brandt är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg med att din bil sköts på rätt sätt och att servicen utförs med högsta kvalitet. Som auktoriserad serviceverkstad till flera biltillverkare har vi den kunskap, utbildning och förutsättningar för att utföra korrekt service för just din bil.

Några fördelar med att välja oss som auktoriserad serviceverkstad är att vi arbetar uteslutande med originaldelar, har den senaste programvaran och våra tekniker är specialutbildade utefter din bils märke och modell.

Genom oss fortsätter de garantier att gälla som du har på din bil, vi säkerställer att din bil är trafiksäker, förhindrar och förutser kommande behov eller skador som kan uppstå, samt att du gynnar bilens andrahandsvärde vid en eventuell försäljning.

Att regelbundet genomföra en service kan även spara dig onödiga bränslekostnader eftersom att vi kan hitta detaljer eller fel som gjort bilen mindre effektiv och haft en högre bränsleförbrukning. Man kan alltså säga att lämna in sin bil för service är en väsentlig del för att säkra bilens framkomst och inte minst för dig själv, dina passagerare och andra trafikanter.

Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.