Mazda

Mazda konstruerar bilar där trygghet möter stilsäker design, spänning och komfort i en unik körupplevelse. På Brandt har vi många års erfarenhet av Mazdas pålitlighet och förmåga att leverera inom både prestanda och teknisk innovation.

Mazda MX-30

Mazda MX-30 är en elektrisk kompakt SUV som erbjuder mer än bara Mazdas unika körupplevelse. Den har en harmonisk kupé och en interiör med hållbara och återvunna material så som kork, konstskinn och återvunnen plast. Mazda MX-30 är utformad för att uppfylla dina behov med generöst utrymme och tillräcklig räckvidd för att vara en pålitlig partner i vardagen. Kör enkelt överallt varje dag – till arbetet, hemmet, vänner och träningen. Det handlar om att njuta av livets små och stora upplevelser – med små fotavtryck. En bra balans mellan rationella beslut och vardagens alla äventyr.
Kontakta våra säljare för mer information.

Läs mer

10 års garanti

Mazda har ett gott rykte om kvalitet och tillförlitlighet, men du behöver inte bara lita på det. Vi backar upp det med Mazdas fabriksgaranti som täcker 3 år eller 100 000 km beroende på vilket som kommer först. Under garantiperioden kan du göra anspråk på garantin för att åtgärda tillverknings- och materialdefekter. Därefter erbjuder vi ytterligare 7 års eller upp till 150 000 km komponentgaranti.

Läs mer

Bygg din Mazda!

Skapa din perfekta bil.

Kom igång
contact us brandt bil

Nyfiken på Mazda?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.