Mazda CX-60

Upptäck japanskt hantverk i en kraftfull, elegant suv, om granterart levererar oförglömliga körupplevelser.

 

 

Mazda CX-60

Mazda CX-60 är en laddhybrid. Den erbjuder bra kombination av hög motoreffekt, bra räckvidd och god bränsleekonomi. Du klarar dina vardagliga körningar på ren el och har flexibiliteten att köra längre sträckor vid behov utan att behöva stanna och ladda.

 

 

Dra tungt för dina fritidsintressen

Mazda CX-60 laddhybrid har en maximal dragvikt på hela 2 500 kg. Med vår halvautomatiska dragkrok kan du inte bara dra tungt, det är också enkelt att använda den. Så vare sig du ska dra segelbåten på släp eller tävla med din häst är din Mazda CX-60 alltid redo.

Helt nya Mazda CX-60 fick toppbetyg med en femstjärnig säkerhetsklassificering från Euro NCAP. Klassificeringen baseras på rigorösa, oberoende krocktester och en grundlig analys av förarassistanssystem, passiv säkerhet och avancerade aktiva säkerhetstekniker.

 

Japanskt hantverk

Nya Mazda CX-60 har tagits fram av våra ingenjörer i Japan och representerar allt som vi byggt in i vårt DNA under de senaste 100 åren. Den nya kraftfulla arkitekturen inkluderar fyrhjulsdrift för säker körning och bra framkomlighet , tillsammans med en hel rad nya och förarcentrerade tekniker. Upptäck den förfinade elegans som återspeglar vårt unika japanska arv.

Läs mer om bilen här

Ett kraftfullt dieselalternativ

Du kan välja en nyutvecklad, rak sexcylindrig dieselmotor. Sexcylindriga motorer är kända för sin vibrationsfria gångkultur och sköna motorljud, samtidigt möter den framtidens utsläppskrav. Även bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp är mycket låga för den här storleken av bil och motorstyrka.

Läs mer här
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.