Mazda3

Upptäck Mazda3 med det kraftfulla och sportiga utseendet.

Mazda3 Hatchback

Mazda3 är utformad för att ge dig känslan av att du tittar på ett konstverk – inte bara en bil. Sättet som ljuset rör sig över bilens linjer ger intrycket av att den rör på sig, även när den står stilla. De svepande kurvorna och de sensuella linjerna i den aerodynamiska karossen uttrycker kraft, precision och smidighet. Mazda3 Hatchback lockar fram föraren i dig innan du ens satt dig bakom ratten. Den läckra interiören stimulerar alla sinnen och på vägarna uppfyller den sportiga körkänslan även de mest krävande förarnas behov.

Kontakta säljare

Mazda3 Sedan

Klassiska och eleganta Mazda3 Sedan sticker ut från mängden med kurvor som reflekterar ljuset i komplexa och spännande former. Fint japanskt hantverk gör att du känner dig bekväm i kupén som har allt du behöver för en skön körupplevelse.

Kontakta säljare
contact us brandt bil

Nyfiken på Mazda3?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Bränsledeklaration blandad körning Mazda3: 5,1-6,5 l/100 km, CO2: 117-146 g/km (WLTP). Miljöklass Euro 6d TEMP. Garanti gäller 5 år eller 10 000 mil.

Månadskostnaden baseras på 1000 mil per år, max period 36 månader. Lokalt serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring och vinterhjul tillkommer. Gäller bilar som är ordertecknade av kund senast 31 mars 2022. En rörlig leasingavgift, uppläggningskostnad 695 kr samt 60 kr i administrationsavgift tillkommer. Priset gäller endast vid finansiering via Ford Finans. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.