MG

Bilar från det ikoniska märket – MG. Modernt, elektriskt och redo för framtiden!

Modeller från MG

Kampanj! Fria vinterhjul vid köp av ny MG.

Gratis vinterhjul ( dubb/friktion ) Värde 15 – 18 000 kr

Läs mer

Kampanj MG EHS. Privatleasing från 4 995 kr / månad

Med målmedvetet, sportigt utseende och en rymlig interiör fylld med bekväma och intelligenta funktioner är MG EHS Plug-in Hybrid det perfekta fordonet för en avkopplande tur. Koppla av i de generösa sätena och njut av en behaglig färd tack vare den smarta tekniken. Med två utföranden att välja mellan – Comfort och Luxury – finns det en MG EHS Plug-in Hybrid för varje livsstil.

Pris från 426 500 kr

Kampanjpris privatleasing från 4 995 kr / månad

Läs mer

MG Marvel R Kampanjpris från 514 990 kr inklusive vinterhjul.

MG MARVEL R Electric har en smidig, sportig design och kombinerar en generös interiör med en futuristisk exteriör. Lägg till klassledande säkerhet, nollutsläpp och exceptionell räckvidd och du har en elbil som inte liknar någon annan. Välkommen ombord. Ordinarie pris 539 990 kr.

Kampanjpris från 514 990 kr. Dessutom vinterhjul på köpet!

Läs mer

MG5 Luxury

Helelektriska kombin MG5.

Pris från: 418 990kr

Läs mer

MG ZS EV

En bekväm, intelligent, helelektrisk och familjevänlig SUV med ny design och en längre räckvidd. MG ZS EV är perfekt för både stadskörning och längre resor.

Pris från 412 990 kr

Läs mer

MG4

Lekfull men funktionell, kompakt men rymlig, nya MG4 Electric representerar just detta med framåtsträvande lösningar. Det är en bil som låter alla kliva in i en värld av ren elektrisk mobilitet. En helelektrisk halvkombi med fantastiska köregenskaper och mycket teknik.

Pris från 414 990 kr

Läs mer

Bygg din MG

Bygg din MG precis som du vill ha den och beställ din offert direkt och digitalt.

Bygg din bil

Jämför MG-modeller

Ställ upp modellerna bredvid varandra, jämför och hitta rätt MG-bil för dig!

Se mer
fyra stycken bilar av märket MG

* Privatleasing baserat på 36 mån, 1 000 mil/år, inkl service, vägassistans och vagnskadegaranti exkl uppläggnings- och aviavgift. Erbjudandet gäller begränsat antal bilar. Klimatbonuens är preliminär för 2022, se www.transportstyrelsen.se, om utbetalning uteblir påverkas leasingavgiften.

**Privatleasing baserat på 24 mån, 1 000 mil/år, inkl service, vägassistans och vagnskadegaranti exkl uppläggnings- och aviavgift. Erbjudandet gäller tom 31 oktober 2021 med reservation för slutförsäljning. Blandad elförbrukning 18,6 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP.

*** Privatleasing baserat på 36 mån, 1 000 mil/år, inkl service, vägassistans och vagnskadegaranti exkl uppläggnings- och aviavgift. Erbjudandet gäller begränsat antal bilar. Blandad elförbrukning 19,4 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Klimatbonus är preliminär för 2022, se www.transportstyrelsen.se. Om utbetalning uteblir påverkas leasingavgiften.

Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.