MG

Bilar från det ikoniska märket – MG. Modernt, elektriskt och redo för framtiden!

Modeller från MG

Kampanj MG4, från 2 995kr/månad

Lekfull men funktionell, kompakt men rymlig, nya MG4 Electric representerar just detta med framåtsträvande lösningar. Det är en bil som låter alla kliva in i en värld av ren elektrisk mobilitet. En helelektrisk halvkombi med fantastiska köregenskaper och mycket teknik.

Kampanjpris från 329 900 kr
Privatleasing från 2 995 kr / månad

Läs mer

MG Marvel R Kampanj från 4 995 kr / månad

MG MARVEL R Electric har en smidig, sportig design och kombinerar en generös interiör med en futuristisk exteriör. Lägg till klassledande säkerhet, nollutsläpp och exceptionell räckvidd och du har en elbil som inte liknar någon annan.

Finns för omgående leverans!

Läs mer

MG EHS

Med målmedvetet, sportigt utseende och en rymlig interiör fylld med bekväma och intelligenta funktioner är MG EHS Plug-in Hybrid det perfekta fordonet för en avkopplande tur. Koppla av i de generösa sätena och njut av en behaglig färd tack vare den smarta tekniken. Med två utföranden att välja mellan – Comfort och Luxury – finns det en MG EHS Plug-in Hybrid för varje livsstil.

Läs mer

MG ZS EV

En bekväm, intelligent, helelektrisk och familjevänlig SUV med ny design och en längre räckvidd. MG ZS EV är perfekt för både stadskörning och längre resor.

 

Läs mer

Bygg din MG

Bygg din MG precis som du vill ha den och beställ din offert direkt och digitalt.

Bygg din bil

Jämför MG-modeller

Ställ upp modellerna bredvid varandra, jämför och hitta rätt MG-bil för dig!

Se mer
fyra stycken bilar av märket MG
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.