MG

Bilar från det ikoniska märket – MG. Modernt, elektriskt och redo för framtiden!

Modeller från MG

MG5 Luxury

Nu finns äntligen den nya helelektriska kombin MG5 för beställning!

Privatleasing från: 3 295 kr/mån
Pris från: 419 990kr

Läs mer

MG ZS EV

En bekväm, intelligent, helelektrisk och familjevänlig SUV med ny design och en längre räckvidd. MG ZS EV är perfekt för både stadskörning och längre resor.

Privatleasing från 2 850 kr/mån*
Pris från 399 990 kr

Läs mer

MG EHS

Med målmedvetet, sportigt utseende och en rymlig interiör fylld med bekväma och intelligenta funktioner är MG EHS Plug-in Hybrid det perfekta fordonet för en avkopplande tur. Koppla av i de generösa sätena och njut av en behaglig färd tack vare den smarta tekniken. Med två utföranden att välja mellan – Comfort och Luxury – finns det en MG EHS Plug-in Hybrid för varje livsstil.

Privatleasing från 3 950 kr/mån**
Pris från 372 500 kr

Läs mer

MG Marvel R

MG MARVEL R Electric har en smidig, sportig design och kombinerar en generös interiör med en futuristisk exteriör. Lägg till klassledande säkerhet, nollutsläpp och exceptionell räckvidd och du har en elbil som inte liknar någon annan. Välkommen ombord.

Privatleasing från 4 370 kr/mån***
Pris från 499 990 kr

Läs mer

Bygg din MG

Bygg din MG precis som du vill ha den och beställ din offert direkt och digitalt.

Bygg din bil

Jämför MG-modeller

Ställ upp modellerna bredvid varandra, jämför och hitta rätt MG-bil för dig!

Se mer
fyra stycken bilar av märket MG

* Privatleasing baserat på 36 mån, 1 000 mil/år, inkl service, vägassistans och vagnskadegaranti exkl uppläggnings- och aviavgift. Erbjudandet gäller begränsat antal bilar. Klimatbonuens är preliminär för 2022, se www.transportstyrelsen.se, om utbetalning uteblir påverkas leasingavgiften.

**Privatleasing baserat på 24 mån, 1 000 mil/år, inkl service, vägassistans och vagnskadegaranti exkl uppläggnings- och aviavgift. Erbjudandet gäller tom 31 oktober 2021 med reservation för slutförsäljning. Blandad elförbrukning 18,6 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP.

*** Privatleasing baserat på 36 mån, 1 000 mil/år, inkl service, vägassistans och vagnskadegaranti exkl uppläggnings- och aviavgift. Erbjudandet gäller begränsat antal bilar. Blandad elförbrukning 19,4 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Klimatbonus är preliminär för 2022, se www.transportstyrelsen.se. Om utbetalning uteblir påverkas leasingavgiften.

Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2022 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.