MG Marvel R

Elbilen MG Marvel R är en rymlig, lyxig och kompakt SUV med 402 km räckvidd – tillverkad för europeiska bilister som uppskattar design, lyx och prestanda.

Privatleasa MG Marvel R

MG MARVEL R har en smidig, sportig design och kombinerar en generös interiör med en futuristisk exteriör. Lägg till klassledande säkerhet, nollutsläpp och exceptionell räckvidd och du har en elbil som inte liknar någon annan.

Privatleasing från 3 645 kr/mån*

Läs mer

Upptäck MG Marvel R

Utöver sin exceptionella prestanda har MG MARVEL R mångsidigheten att frakta allt du behöver – oavsett om det gäller den dagliga jobbpendlingen eller en weekendresa.

Pris från 489 990 kr

Läs mer

Hitta din MG!

Nyfiken på fler bilmodeller från MG? MG har en elektrisk line-up av bekväma, intelligenta och prisvärda bilar!

Se mer

* Privatleasing baserat på 36 mån, 1 000 mil/år, inkl service, vägassistans och vagnskadegaranti exkl uppläggnings- och aviavgift. Erbjudandet gäller begränsat antal bilar. Klimatbonuens är preliminär för 2022, se www.transportstyrelsen.se, om utbetalning uteblir påverkas leasingavgiften.

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.