Marvel R

Elbilen Marvel R är en rymlig, lyxig och kompakt SUV med 402 km räckvidd – tillverkad för europeiska bilister som uppskattar design, lyx och prestanda.

Privatleasa Marvel R

MARVEL R har en smidig, sportig design och kombinerar en generös interiör med en futuristisk exteriör. Lägg till klassledande säkerhet, nollutsläpp och exceptionell räckvidd och du har en elbil som inte liknar någon annan.

Privatleasing från 3 950 kr/mån*

Läs mer

Upptäck Marvel R

Utöver sin exceptionella prestanda har MG MARVEL R mångsidigheten att frakta allt du behöver – oavsett om det gäller den dagliga jobbpendlingen eller en weekendresa.

Pris från 499 990 kr

Läs mer
fyra stycken bilar av märket MG

Hitta din MG!

Nyfiken på fler bilmodeller från MG? MG har en elektrisk line-up av bekväma, intelligenta och prisvärda bilar!

Se mer

MARVEL R har blandad elförbrukning 19,4 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivna belopp. För mer information se transportstyrelsen.se. Bilar på bilderna kan vara extrautrustade. MARVEL R levereras med garanti 7 år eller 150 000 km för fordonet. Garantin för drivlinans batteri är 7 år eller 150 000 km.

Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2022 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.