Marvel R

Elbilen Marvel R är en rymlig, lyxig och kompakt SUV med 402 km räckvidd – tillverkad för europeiska bilister som uppskattar design, lyx och prestanda.

Marvel R

MARVEL R har en smidig, sportig design och kombinerar en generös interiör med en futuristisk exteriör. Lägg till klassledande säkerhet, nollutsläpp och exceptionell räckvidd och du har en elbil som inte liknar någon annan.

Pris från 489 990 kr

 

Läs mer

Marvel R

Utöver sin exceptionella prestanda har MG MARVEL R mångsidigheten att frakta allt du behöver – oavsett om det gäller den dagliga jobbpendlingen eller en weekendresa.

Läs mer
fyra stycken bilar av märket MG

Hitta din MG!

Nyfiken på fler bilmodeller från MG? MG har en elektrisk line-up av bekväma, intelligenta och prisvärda bilar!

Se mer

MARVEL R har blandad elförbrukning 19,4 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Bilar på bilderna kan vara extrautrustade. MARVEL R levereras med garanti 7 år eller 150 000 km för fordonet. Garantin för drivlinans batteri är 7 år eller 150 000 km.

*Gäller begränsat antal bilar i lager som ordertecknas och registreras senast 30 september 2023. Privatleasing baserat på 24 mån, 1000 mil/år, inkl service, exkl uppläggnings- och aviavgift. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.

Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.