Brandt som arbetsplats

Att arbeta på Brandt innebär en anställning på en koncern med över 600(?) anställda. Här kan du arbeta med både personbilar, lätta transportbilar, lastbilar, bussar och båtar, men också administrativt, såsom ekonom, inköpare eller inom IT.

Värdera din bil

Vår framtid

Vår bransch är definitivt ett framtidsyrke då bilar, båtar, lastbilar och bussar kommer att finnas i många år. Tekniken utvecklas med en rasande fart och det dröjer inte lång tid innan vi kan ha självkörande fordon. Samtidigt är hela vår bransch under en omställning mot laddbara fordon, både hybrider och fordon som enbart går på el.

Vi vill att våra medansvariga ska ha möjlighet att utvecklas och känna ett stort engagemang och trygghet, för att vidare skapa relationer och mervärde för kunden. Genom det och företagets långa och stolta historia vill vi vara den självklara arbetsgivaren nu och i framtiden. Dina drömmer blir mål och målen blir din framtid, och vår. För vi vill lära oss av dig. Du kan vara med och forma framtiden på Brandt!

Fördelar med att jobba hos oss

 • Fantastiska kollegor!

  Att arbeta hos oss innebär att du kommer omge dig med en mängd olika kollegor.

 • Karriärmöjligheter!

  Hos oss på Brandt har du alltid möjlighet att utveckla din karriär.

 • OSV?

  Tempor aenean aliquet ut et. Ac accumsan condimentum viverra est.

 • 3 enkla steg till ditt nya jobb hos oss!

 • Sök en tjänst.

  Hitta den tjänst som passar dig och ladda upp ditt CV och personliga brev.

 • Dags för intervju.

  Vi kontaktar dig - förbered dig då på intervju.

 • Nytt jobb!

  Grattis till ditt nya jobb hos oss.

 • Är du student?

  Du kanske börjar bli nyfiken på hur livet kommer se ut efter studierna. Om du letar efter en plats att utföra din praktik på eller göra ditt examensarbete, är Brandt en perfekt plats. Vi tror på att rekrytera långsiktigt, genom exempelvis praktik eller examensarbete. För dig som student är det en fantastisk erfarenhet – men för oss är det minst lika viktigt – för att skapa en långsiktig relation och för att inspirera varandra!

  "Gillar att vi gasar och vågar satsa. Det ger inspiration och triggar mig till att vilja bli ännu bättre!"

  Caroline Karlsson

  Servicemarknadschef

  Brandt

  Välkommen till Brandtland!

  © 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

  Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.