Transportbilar, skåpbilar och lätta lastbilar

En bra transportbil är en viktig partner i företaget. Vare sig du behöver ett enstaka fordon eller en hel flotta ser vi på Brandt till att du och dina medarbetare håller er mobila. Vi vet att lastutrymme, pålitlig prestanda och komfort för långa körningar är viktiga förutsättningar för att er vardag ska flyta på smidigt och bekvämt.

Våra transportbilar

Specialinredning och påbyggen för transportbilar

Behöver du specialinredning eller påbygge till din transportbil? Brandt kan hjälpa dig hela vägen för att utrusta din skåpbil, eller flakbil, med allt du behöver för att förbättra din arbetsvardag.

  • Flexibla hyll- och lådsystem
  • El och arbetsbelysning
  • Lastsäkring och takräcken
  • Verktygsförvaring

Ford Transportbilar

Ford transportbilar kommer med toppmoderna drivlinor med uppdaterad prestanda och mindre utsläpp, dessutom finns det ett stort utbud av avancerade diesel- eller hybridalternativ. Smarta SYNC 3 med FordPass Connect för en uppkopplad upplevelse och över 1000 valbara möjligheter att anpassa bilen efter just dina krav på bland annat passagerarplatser, karosslängd och takhöjd.

Läs mer

Renault Transportbilar

Vi erbjuder transportbilar som ska hjälpa din verksamhet – varje dag.

Hantverkare, cateringverksamhet eller butiksägare? Är ditt fordon viktigt för att du ska kunna sköta din verksamhet? Våra yrkesbilar kan konfigureras i hundra versioner och erbjuder stora möjligheter att anpassas för din verksamhet. Välj en som passar dig!

Läs mer
Renault transportbilar
contact us brandt bil

Nyfiken på ny transportbil?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida transportbil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.