Transportbilar

En bra transportbil är en viktig partner i företaget. Vare sig du behöver ett enstaka fordon eller en hel flotta ser vi på Brandt till att du och dina medarbetare håller er mobila. Vi vet att lastutrymme, pålitlig prestanda och komfort för långa körningar är viktiga förutsättningar för att er vardag ska flyta på smidigt och bekvämt.

Våra transportbilar

Ford Transportbilar

Ford transportbilar kommer med toppmoderna drivlinor med uppdaterad prestanda och mindre utsläpp, dessutom finns det ett stort utbud av avancerade diesel- eller hybridalternativ. Smarta SYNC 3 med FordPass Connect för en uppkopplad upplevelse och över 1000 valbara möjligheter att anpassa bilen efter just dina krav på bland annat passagerarplatser, karosslängd och takhöjd.

Läs mer

Upptäck Renault Pro+

Renault Pro+ är ett utbud av företagsbilar och tjänster samt ett nätverk för våra företagskunder.
Vår ambition? Att underlätta din tillvaro med lösningar som tillgodoser dina verksamhetsbehov och förbättrar din effektivitet.

Renault.se

Nyfiken på ny transportbil?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida transportbil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.