Ford Transit Familjen

Sedan 1965 otaliga företag valt Ford Transit som sin Transportbil. De flesta kopplar ihop Transit med robusthet, funktionalitet och tillförlitlighet. Det erbjuds nu en helt ny familj av Transit-modeller som har avancerad teknik, modern design och prestanda och bränsleekonomi som är ledande i denna fordonsklass. Var och en i Transit-familjen är en hårt arbetskamrat för ditt företag med låga driftskostnader kommer också att vara en god investering i längden. Den nya serien består av fyra specialiserade och olika fordon. De är, från största till minsta: Transit, Transit Custom, Transit Connect och Transit Courier.Oavsett vad du transportera, vad ditt företag gör eller vad dina ambitioner är, kan du räkna med den helt nya Transit-serien levererar. 

Ford Ranger Black Edition

Nu har Ford Ranger Black Edition anlänt till våra anläggningar.
Vi har ett begränsat antal bilar som har mycket utrustning såsom off road paket, förarassistanspaketet m.m.

Ford Ranger har rykte om sig att vara en hårdnackad pickup som klarar alla situationer och alla väglag. 
Med en rad uppgraderingar i designen, prestandan och tekniken förstärker nya Ranger det välförtjänta ryktet ytterligare. 
Låt nya Ranger göra jobbet. 

Med imponerande effekt och bränsleförbrukning, hög nyttolastkapaciteten och kolossalt lastutrymme är Ranger byggd för att arbeta.
Ford Ranger har länge varit en av de hårdast arbetande pickuperna på marknaden. Från system som underlättar parkering och backning, till funktioner som håller dig uppdaterad, hjälper dig nå resmålet och håller dig varm. I nya Ranger tjänar varje enastående teknisk lösning ett faktiskt syfte.
Ett avancerat larmsystem skyddar din bil från stöld.

(För att priset ska gälla krävs finansieringen av Ford Kredit.)
För mer information vänligen kontakta våra säljare.

309 000 kr plus moms

Ford Transit Connect

Eftersom Brandt är Sveriges största Ford Transit Connect återförsäljare så firar vi med ett kanon erbjudande på välutrustande bilar i lager! Bilen har följande utrustning; 
Farthållar, ledbelysning i skåp, dragkrok, backkamera, P-sensor bak, regnsensor, automatiskt halvljus och adaptiva kurvljus.

från 149 00 kr

Ord pris 187 315 kr. ex. moms.

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.