Ford Transit Familjen

Sedan 1965 otaliga företag valt Ford Transit som sin Transportbil. De flesta kopplar ihop Transit med robusthet, funktionalitet och tillförlitlighet. Det erbjuds nu en helt ny familj av Transit-modeller som har avancerad teknik, modern design och prestanda och bränsleekonomi som är ledande i denna fordonsklass. Var och en i Transit-familjen är en hårt arbetskamrat för ditt företag med låga driftskostnader kommer också att vara en god investering i längden. Den nya serien består av fyra specialiserade och olika fordon. De är, från största till minsta: Transit, Transit Custom, Transit Connect och Transit Courier.Oavsett vad du transportera, vad ditt företag gör eller vad dina ambitioner är, kan du räkna med den helt nya Transit-serien levererar. 

Ford Transit Connect

Eftersom Brandt är Sveriges största Ford Transit Connect återförsäljare så firar vi med ett kanon erbjudande på välutrustande bilar i lager! Bilen har följande utrustning; 
Farthållar, ledbelysning i skåp, dragkrok, backkamera, P-sensor bak, regnsensor, automatiskt halvljus och adaptiva kurvljus.

från 149 00 kr

Ord pris 187 315 kr. ex. moms.

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.