Renault Transportbilar

Med en tjänstebil från Renault är du redo för en bra dag på jobbet. Du kör med hög komfort och låga driftkostnader. Din nya Renault har ett totalpris inklusive extrautrustning till ett konkurrenskraftigt pris.

Renault transportbilar

Renault Trafic - lagerbilar för omgående leverans

Just nu får du som köper Renault Trafic L2H1 150 hk Nordic Line EDC både automat och vinterhjul på köpet. Dessutom ingår Ready2Use med värmare och tidur, skyddsinklädnad samt dragkrok.

*Kampanjpris 335.920 kr* (Du sparar 85 080 kr).

* Erbjudandet gäller vid köp av utvalda och ett begränsat antal Renault Trafic L2H1 150 Nordic Line EDC så länge lagret räcker. Angivna priser är rekommenderade cirkapriser exklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

Renault Express

Renault Express förenklar din arbetsdag! Med en lastvikt upp till 600kg och en lastlängd på 1,91m är det inga problem att få med din önskade last.

Pris från 184.400 kr exkl. moms.

Företagsleasing från 2.180 kr/mån* exkl. moms

Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180° har Express en användbar volym på 3,3 m3 och en lastlängd på 1,91 m, vilket ger klassens bästa förhållande mellan lastlängd och total längd. Skjutdörren på bilens sida kan öppnas rekordstora 716 mm för smidig åtkomst till interiören.

 

Renault.se

Renault Kangoo Electric

Planera den dagliga pendlingen utan bekymmer. Renault Kangoo E-Tech 100% electric har det senaste litiumjonbatteriet med en 100 procent användbar kapacitet på 45 kWh. Prestanda eller utrymme? Du behöver inte välja. Eftersom batteriet sitter under golvet maximerar Kangoo E-Tech 100% electric även sin lastvolym.

Pris från 386.900 kr exkl. moms.

Ladda enkelt med inbyggda 22 kW-laddaren. Återfå 100 procent av räckvidden på drygt 2 timmar. Anslut Kangoo E-Tech 100% electric till en vanlig Wallbox. Bråttom? Välj till 80kw DC*. 30 minuter räcker för att återfå 170 km räckvidd!

Hur påverkas räckvidden med tung last och släpvagn? I denna video får du mer information.

Renault.se

Renault Kangoo

Nya Renault Kangoo med en lastvolym på 3,3 m3 till 3,9 m3 och lastlängd upp till 3,05m får all utrustning och alla varor enkelt plats i lastutrymmet.

Pris från 213.900 kr exkl. moms.

Renault.se

Renault Master

Renault Master är transportbilen som kan anpassas efter alla dina behov. Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design.

Pris från 351.900 kr exkl. moms.

Renault.se

Renault Master Electric

100% eldriven transportbil. Nu med större 52 kWh batteri som ger upp till 200 km räckvidd vid WLTP blandad körning.

Pris från 624.900 kr exkl. moms.

Självsäker design. Res elektriskt med Master E-Tech electric. Effektiv vid leveranser i stan och förorten. Master E-Tech electric finns även som chassi och chassi-platta med möjlighet att få ett volymskåp eller kanske en flakbil.

Hur påverkas räckvidden med maxlast? I denna video får du mer information.

Renault.se
contact us brandt bil

Nyfiken på Renault transportbil?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.