Verkstad

Redan vid köpet av en ny bil kan du teckna ett serviceavtal. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för.

kvinna som använder mobiltelefon

Volvo Originalservice

Med Volvo Originalservice får du ett friktionsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Dessutom kan du vara säker på att vårt arbete alltid är fackmannamässigt utfört med rätt delar och metoder.

– Alltid originaldelar
– Servicegaranti
– Stämpel i serviceboken
– Personlig servicetekniker
– Fri Volvo Assistans

Boka service
Vit XC40 2021

Ford originalservice

Ingen kan Ford bättre än vi. På våra auktoriserade Fordverkstäder har vi specialutbildade tekniker och vi använder uteslutande originaldelar. Utöver det har vi rätt utrustning och diagnosverktyg, den senaste programvaran och som en extra förmån – kostnadsfri vägassistans vid varje service. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund.

Boka service
Blå Ford Focus

Renault originalservice

Det bästa du kan göra för att hålla din Renault ny och fräsch, problemfri och trafiksäker, är att genomföra service enligt bilens servicebok.

När du vänder dig till oss på Brandt Bil erbjuder vi dig vårt premiumalternativ Renault Originalservice. Och vi lovar dig, ingen annan kan erbjuda dig en bättre service. Helt enkelt för att ingen annan kan din Renault lika bra som din Renaultverkstad.

Boka service
Orange Ford Clio

Dacia originalservice

Att din Dacia är regelbundet servad hos tjänar du på den dag du skall byta din Dacia, eftersom en välfylld servicebok ger ett högre andrahandsvärde.
Hos oss vet du att servicens innehåll är perfekt anpassad till körlängd och modell vid varje tillfälle.

Boka service
Dacia Sandero

Mazda originalservice

Vi ser till att din Mazda underhålls av utbildad och kompetent personal som du kan lita på. Vi besvarar alla frågor och löser alla problem så att du kan njuta av stressfri körglädje under hela bilens livstid.

Boka service
contact us brandt bil

Vill du veta mer om Servicavtal?

Vi svarar gärna på alla dina frågor gällande serviceavtal och service.

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.