Brandt Serviceavtal

Redan vid köpet av en ny eller begagnad Volvo, Renault eller Dacia kan du genom att teckna ett serviceavtal försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid - och av specialister - värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Därför finns Brandt serviceavtal.

Originalservice från 199:- i månaden*

Bilen är viktig för att vardagen ska fungera. Med ett Brandt Serviceavtal delar du upp kostnaden månadsvis. Du får en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo, Renault eller Dacia och bara använder säkra och pålitliga originaldelar. Dessutom ingår ett års assistans. Självklart får du även ett års garanti på servicen. Kontakta din Personliga Servicetekniker för att räkna ut månadskostnaden på ditt serviceavtal.

*Priset är baserat på ett Serviceavtal, beräknat på en Volvo V70 D3 diesel, årsmodell 2013, 1 500 mil/år i 3 år.

Du behöver ett Volvokort eller Renaultkort för att teckna ett serviceavtal. Serviceavtalet tecknar du på plats hos oss. Serviceavtalet upphör automatiskt att gälla den dag du säljer bilen.

Service i upp till åtta år

Avtalet kan tecknas för 12, 24 eller 36 månader och du kan behålla det i upp till åtta år eller tills du kört 45 000 mil. Om du skulle köra 500 mil mer eller mindre än avtalet får du antingen tillbaka eller får betala den skillnad som uppkommer mellan de mil du avtalat och de mil du faktiskt kör.

Rikstäckande service

Service ska alltid utföras där du tecknat ditt serviceavtal. Om man önskar serva sin bil hos andra verkstäder än den du tecknat avtalet för, kan du mot en extra kostnad utöka avtalet med tilläggstjänsten "Rikstäckande service".

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.